Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Ako som si vyberal tablet

Datum: 05.01.2012

Ako som si vyberal tablet vhodny pre studenta na pisanie poznamok, vyuzivanie aplikacii a sledovanie multimedii

Prednedávnom som sa rozhodol vybrať si doplnok k svojmu relatívne veľkému notebooku. Rozhodoval som sa práve medzi tablet PC a medzi mini notebookom. V prvom rade som sa sám sebe snažil stanoviť kritéria, podľa ktorých som sa rozhodoval. Moje požiadavky na nové zariadenie boli: robenie si poznámok v škole, využívanie aplikácii a sledovanie multimédii. 

Potom, čo som videl svojich spolužiakov v škole, ako skľúčene sedia za malinkými netbookmi, môj výber padol jednoznačne na tablet. Čo viac, tablet dokonca spĺňal všetky moje požiadavky. Dokonca bol aj prenosný a ľahulinký.

Ak si aj vy chcete vybrať tablet, myslite na to, že sa musíte rozhodnúť, koľko chcete do tabletu zainvestovať. Od lacného tabletu, nemôžete čakať pevné konštrukciu. A tak vedzte, že ak má takéto zariadenie niečo vydržať, nemôžete na ňom šetriť. 

Dôležitým faktorom pri vašom rozhodovaní musí tiež byť využívanie multimédii. Ak hľadáte multimediálny tablet, na ktorom budete môcť plnohodnotne sledovať filmy, zvoľte jednoznačne zariadenie s uhlopriečkou medzi 9 a 10 palcami. Ak je pre vás prvoradá kompaktnosť, môžete sa rozhodnúť pre tablet s rozmerom 7 palcov. 

Napokon dbajte aj na operačný systém zariadenia. Ak už vlastníte smartfón, je dosť pravdepodobné, že bude synchronizácia medzi dvoma zariadeniami jednoduchšia v prípade zhody operačných systémov. 

Čítané: 1844 x