Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Strávte leto so športom

Datum: 24.06.2013

Počasie sa konečne umúdrilo a slniečko nás láka k vode. Je však viacero príjemných aktivít, s ktorými si môžete užiť naozaj celé leto. Šport je jednou z možností. Ak budete len vylihovať na pláži, po lete budete vyzerať ako veľryba. Šport je predsa zdraví a prospeje každému. Nemusíte však hneď počas obedňajších horúčav behať po rozpálenom betóne. Takto si koledujete o úpal a ďalšie zdravotné komplikácie. Leto je však vhodné na turistiku, najmä v lese je príjemný chládok, ktorý Vás ochráni pred horúcim slnkom.

 

Obľúbeným športom je však aj cyklistika. Je vhodná aj pre začínajúcich športovcov aj pre tých, ktorí chcú s pohybom schudnúť. Pri bicyklovaní totiž nie sú kĺby zaťažované tak, ako pri iných športoch, a tak je šetrnejšie k nášmu zdraviu. Voliť môžete z horskej a cestnej cyklistiky. Pri cestnej je terén daný cestnou komunikáciou, na ktorej sa často pohybuje veľa áut. Horská zasa vyžaduje istú výdrž a odhodlanie vyšliapať čiastočne aj do strmých kopcov. Ten zjazd však stojí zato, užijete si ho najmä s kvalitným horským bicyklom. Treba mať však rešpekt a začínať na menších zjazdoch. Rýchlosť, ktorú môžete nabrať je pri malých skúsenostiach nebezpečná.

Bicykle Author sú veľmi obľúbené už od detstva. Deti si tak vybudujú zdravý vzťah k športu a pohybu a využívajú najmä možnosť rýchleho a jednoduchého presunu z miesta na miesto. Bicyklovanie je vec, ktorá sa nezabúda, aj ak po rokoch vysadnete do sedla, stačí pár okruhov a ste opäť vo svojom živle. Značiek je veľa, vybrať ten správny môžete aj na e-shope bicykle.eu.

Čítané: 2049 x