Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

Medzinárodná výstava jazdectva - Fieracavalli

Datum: 15.10.2018

Fieracavalli je jednou z najznámejších výstav pre medzinárodnú jazdeckú scénu, ktorá zjednocuje jazdcov, ale i ďalšie skutočnosti okolo „sveta koní“ akými sú chovateľstvo, športovanie, turistika, podnikanie či zábava, ktorá k takejto udalosti pochopiteľne patrí. 

Každoročne priláka viac ako 3000 koní z rôznych kútov sveta, pričom sa tu odohrá vyše 200 rôznych podujatí, súťaží o atraktívne ceny a vystúpení. Úspech v podobe veľtrhu, ktorý má svoje korene v ďalekej histórii viac ako storočia, sa zrodil v talianskej Verone a bol založený už v roku 1898.

Akcia prebehne 25. až 28. októbra v spomínanej Verone a pripomenie si už 120. výročie od čias, kedy sa po prvý krát uskutočnila show jazdcov!

Novinky, ale i tradičné preteky, ktoré potešia nejedného návštevníka veľtrhu

Návštevníci majú možnosť obdivovať tých najlepších svetových jazdcov na jednom mieste! Fieracavalli Grand Prix je súťaž, ktorej sa zúčastní 120 koní i jazdcov. Cenou je možnosť zúčastnenia sa jedinečného závodu v rámci FEI Show Jumping World Cup-u v Taliansku, ktorá je pre mnohých jazdcov obrovskou výzvou! Golden Gala je večerná show, ktorá odprezentuje konskú drezúru, choreografie či náročné akrobacie, ktoré rozhodne stoja za pozretie! Najmladší návštevníci sa môžu zabaviť v detskej dedinke, obzrieť si kone a naučiť sa základy jazdy s profesionálmi.

160000 návštevníkov zo 63 krajín sveta

Veľtrh jazdectva v Taliansku láka mnohých návštevníkov z celého sveta, čoho dôkazom je minuloročná účasť – 160000 návštevníkov zo 63 krajín sveta! Inými slovami možno povedať, že veľtrh je určený skutočne pre kohokoľvek – vášnivých jazdcov, fanúšikov či zvedavcov, ktorí majú záujem dozvedieť sa novinky z oblasti jazdectva. Dokonca, veľtrhu sa pravidelne zúčastňujú zástupcovia z celého Slovenska i Česka. Minulý rok bol zaznamenaný nárast v hodnote 18%, a to u medzinárodných vystavovateľov, ktorých je možné stretnúť v hale číslo 6. Práve tá je určená pre komerčné prezentácie.

http://www.fieracavalli.it/en/iberian-horse-photogallery

Čítané: 4006 x