Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Teambuilding stmelí Váš kolektív

Datum: 13.12.2010

Teambuilding je najrýchlejšia a najefektívnejšia cesta ako prebudiť vo firme schopnosť vytvoriť si správny postoj, vďaka ktorému budú pristupovať ku svojej práci strategicky a tímovo. Vďaka teambuildingu sa jednotlivci učia vymaniť sa z pocitu obmedzenia, dosiahnuť novú úroveň v osobnom a profesionálnom živote, obohacujú svoje vodcovské a komunikačné schopnosti. Jedná sa o na mieru pripravené aktivity a hry, ktoré podporujú uvoľnenú atmosféru, kolektívnu spoluprácu, spolurozhodovanie, odvahu aj dôvtip.

Zorganizujeme pre Vás teambulding na profesionálnej úrovni. Navrhneme zaujímavý program, pripravíme kompletnú technickú aj logistickú podporu a nájdeme vhodné miesto konania, ktoré prispeje k celkovému úspechu akcie. Zorganizujeme napríklad športové hry. Tie dávajú zamestnancom firmy možnosť, aby sa športovo vyžili a upevnili vzájomné vzťahy. Príkladom môžu byť súťaže medzi tímami či firmami, športové dni, firemné olympiády či podobné športové akcie.

Ponúkneme Vám aj ďalšie programy zamerané na budovanie či rozvoj tímov a tímovej spolupráce. Teambuilding vo Vašej firme upevní vzťahy, zlepší komunikáciu, a tak v konečnom dôsledku zvýši efektivitu a produktivitu práce. Nečakajte a zverte sa nám s Vašimi predstavami o teambuildingu a my vám pošleme návrh akcie pripravený špeciálne pre Vás.

Čítané: 1145 x