Rozšírené hľadanie
Utorok 16. Apríl 2024 |
meniny má Dana, Danica

Letné športy, ktoré pobavia detí i dospelých

Datum: 26.06.2019

Letné prázdniny sú pomaly, ale isto v plnom prúde a množstvo detí, ale aj rodičov premýšľa nad tým, ako stráviť prvé letné dni čo najefektívnejšie. 

Turistika, kúpanie na miestnych kúpaliskách či rôzne fyzické aktivity môžu perfektne zabaviť nielen tých najmenších, ale pochopiteľne aj dospelých. Ak milujete adrenalín a nebojíte sa skúsiť niečo nové, v tom prípade sa inšpirujte nasledujúcimi riadkami. Obzvlášť vtedy, ak ste milovníkom vody!

Jazda na vodnej ploche je ideálna na odreagovanie a reset hlavy

Skúste si predstaviť relax, zábavu a kardio na vode – že nemožné? V tom prípade ste ešte neskúsili paddleboardy, ktoré sú podobné surfovým longboardom. Tento populárny šport, ktorý k nám prišiel priamo z Havaja, postupom času praktizuje stále viac a viac ľudí a niet sa čomu čudovať. Nafukovacie plaváky sú vyrobené z odolných materiálov, vyznačujú sa stabilnou konštrukciou, pričom sú určené na jazdu po vodnej ploche. A ako funguje taká jazda? Je len na vás, či na paddleboarde budete sedieť alebo stáť, budete sa pohybovať smerom vpred a pomocou dlhého pádla určovať smer jazdy. Touto činnosťou môžete nielen zlepšiť kondíciu, ale tiež zdokonaliť rovnováhu a načerpať novú energiu.

Spestrite si vašu letnú dovolenku

Už aj vy odpočítavate dni, kedy si konečne ľahnete na piesočnú pláž vo vašom milovanom Taliansku? Alebo hľadáte na poslednú chvíľu dovolenku v exotickej krajine, ktorá ostane navždy vo vašich spomienkach? V tom prípade nezabudnite na nafukovanie člny, vďaka ktorým môžete relaxovať nielen na mori, ale pokojne aj miestnom rybníku. Aj takýmto spôsobom môžete zlepšiť fyzickú kondíciu a zároveň pretiahnuť celé telo.

inSPORTline poskytuje širokú ponuku kvalitných paddleboardov, nafukovacích člnov a ďalších športových pomôcok, vďaka ktorým môžete stráviť horúce letné dni presne podľa vašich predstáv! Tak hurá do nakupovania!

Čítané: 3923 x