Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Nie každá športová podprsenka je rovnaká. Spoznajte rozdiely. Čo musí spĺňať kvalitná športová podprsenka

Datum: 21.06.2021

Pred každou športovou aktivitou si zvykneme chystať nielen základné veci ako uterák a vodu, ale vyberáme si aj kvalitné športové oblečenie či obuv.

športová podprsenka

Obzvlášť ženy musia myslieť ešte na jednu podstatnú vec, a tou je podprsenka na cvičenie.

I keď je to na prvý pohľad jednoduchý kúsok oblečenia, pri jeho výbere musíte dbať na množstvo faktov, ktoré vás privedú až k pohodliu a užívaniu vášho vysneného športu. Iste, dôležitý je dizajn a farba, ale dôležitejšie z pohľadu vášho zdravia bude, vybrať si športovú podprsenku na cvičenie, ktorá vám padne ako uliata.

Dbajte na správny výber veľkosti športovej podprsenky

Pretože ak vám dobre nesedí, stane sa pri vašej športovej aktivite naozaj problémom. Môže viesť k bolesti počas tréningu, treniu alebo dokonca k poškodeniu mäkkých tkanív. Existuje niekoľko druhov podprseniek: kompresná podprsenka na cvičenie, športová podprsenka s vypchávkami a kombinovaná podprsenka.

Športová podprsenka má byť vašim pomocníkom

V prípade všetkých troch musíte myslieť aj na to, aké ramienka si zvolíte. K dispozícii máte buď klasické, alebo také, ktoré si môžete samy nastaviť. Športová podprsenka s vypchávkami bude o trošku hrubšia, preto dbajte o to, aby ste si zvolili jej správnu veľkosť. Podprsenka na cvičenie vám síce má poskytnúť komfort pri cvičení a udržať vaše prsia v pevnej pozícii, nesmie vás však tlačiť tak, že nebudete môcť dýchať.

 

Športové podprsenky s vypchávkami alebo bez? 4F vám ponúka široký výber

V e-shope 4F vám preto prinášame podprsenky na cvičenie bez vypchávok ale aj športové podprsenky s vypchávkami, ktoré sú vyrobené z kvalitných materiálov práve pre športovkyne, ktoré od tohto kúska športového oblečenia očakávajú o čosi viac. Vybrať si môžete z rôznej intenzity spevnenia poprsia.

 Nájdete u nás jemné, stredné aj silné spevnenie a výhodou sú aj široké nastaviteľné ramienka, boxerský strih, ktorý  umožňuje prirodzenú voľnosť pohybu či integrované, profilované košíčky pre lepšiu stabilizáciu a nepriehľadnosť.

Ich  elastický materiál zaručuje správnu priliehavosť k telu, ploché švy s pružnými niťami predchádzajú poškodeniu pokožky a rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje odvod vlhkosti navonok. V dámskych športových podprsenkách od 4F sa budete cítiť naozaj vynikajúco.

 

Čítané: 2566 x