Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

Zdravé chudnutie – schudnite raz a navždy

Datum: 30.08.2010

Tiež sa stále trápite s nejakým kilom navyše alebo dokonca ťažkou nadváhou? Nedarí sa Vám schudnúť alebo sa vždy dostaví klasický „jo-jo“ efekt? Potom pre Vás máme riešenie – zdravé chudnutie nie je len fráza na papieri, ale skutočnosť.

Tiež sa stále trápite s nejakým kilom navyše alebo dokonca ťažkou nadváhou? Nedarí sa Vám schudnúť alebo sa vždy dostaví klasický "jo-jo" efekt? Potom pre Vás máme riešenie - zdravé chudnutie nie je len fráza na papieri, ale skutočnosť. Už žiadne drastické diéty a úmorné cvičenie. Naša metóda zdravého chudnutia neprináša obávaný "jo-jo" efekt a je úplne šetrná. Naučíte sa zostavovať ten správny jedálny lístok a konzumovať "zdravé jedlo", čím dosiahnete vytúženú úpravu váhy.

Naša metóda zdravého chudnutia je predovšetkým o správnej konzumácii jedla a znalosti prirodzených biologických pochodov ľudského organizmu. Dôležité je mať chuť schudnúť a osvojiť si správne návyky a zdravý životný štýl.

Úprava váhy podľa Vašich predstáv

Úprava váhy nie je len o znižovaniu telesnej hmotnosti, ale ide o cielenú úpravu váhy človeka s ohľadom na jeho telesné proporcie a predstavy. Náš program zdravého chudnutia sa preto zameriava tiež na celkovú analýzu stavu, potreby a predstavy klienta a následný návrh riešenia na redukciu váhy. Výsledkom je symetrická postava, zlepšenie fyzickej kondície a zvýšenie Vášho sebavedomia. Všetko je založené na znalostiach funkcií ľudského organizmu.

Zdravé jedlo je cesta ako schudnúť

Úprava váhy a zdravé chudnutie by samozrejme nemali ten správny efekt bez zdravého jedla. Veľa ľudí sa chybne domnieva, že zdravé jedlo je niečo "nedobré" v podobe klíčkov bez chuti a ešte k tomu drahého. Omyl! Naša metóda zdravého chudnutia Vám dokáže, že aj zdravé jedlo môže byť chutné a lacné. Naučíme Vás jesť tak, že sa nebudete musieť vzdať obľúbených pokrmov, pochutnáte si a dokonca ešte ušetríte. A hlavne dosiahnete vytúženého efektu - schudnete bez "jo-jo" efektu.

Tak, ako je každý človek jedinečný, tak sa aj líšia jeho predstavy o redukcii váhy. Preto ku každému klientovi pristupujeme individuálne s maximálnym zameraním na jeho potreby.

Schudnite zdravo a bez drastických diét a úmorného cvičenia. S našou metódou zdravého chudnutia to bude doslova hračka.

Čítané: 705 x