Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Udržte sa fit

Datum: 24.06.2013

Naše telo sa časom opotrebováva, a tak potrebuje našu starostlivosť, ktorá by mala byť taká intenzívna, ako si naša telesná schránka vyžaduje. Počúvame zo všetkých strán o rôznych diétach, či zaručených omladzovacích procedúrach. Naša pleť však odzrkadľuje len náš životný štýl a správanie sa k pokožke. Ak teda zanedbávate dennú starostlivosť alebo sa radi po nociach zabávate alebo dokonca fajčíte, nečakajte, že budete vyzerať mladistvo. Ak ste už dospeli do veku kedy ste si svoje správanie uvedomili, ešte nie je neskoro. Treba však začať hneď, zmena životnej filozofie dokáže divy.

S pribúdajúcimi rokmi však len takáto zmena nestačí. Ak chcete skutočne omladnúť, a to aj zvnútra nielen zvonku, určite vyskúšajte dobre známy koenzým Q10 od bio-min.sk. Je to overený omladzujúci vitamín, ktorý naše telo potrebuje. Omladzuje každú bunku v tele, preto je dobré ho užívať pravidelne. Nečakajte však okamžité výsledky, všetko chce čas. Odmenou Vám však bude vitálna schránka plná energie.

Ak Vás trápia zdravotné problémy, vyskúšajte stravu doplniť o vitamín C. Ten naše telo chráni pred chorobami a dodáva nám energiu. Už sa nebudete musieť obávať obyčajnej chrípky.

Sú však aj závažnejšie ochorenia. Najmä osteoporóza postihuje skôr ženy ako mužov, a to už vo veku okolo 50 rokov. V tomto prípade ide o nebezpečenstvo zlomenín, keďže kosti sú slabšie a horšie sa aj hoja. Vo vyššom veku je teda dôležité prísun vápnika zvýšiť, ideálne však na prírodnej báze, ak nemôžete toto dodržať v pestrej strave, siahnite po prírodných doplnkoch. Pomôcť môže napríklad aj účinný ovovital, pre viac informácií kliknite sem.

Čítané: 1727 x