Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Ani počas krízy sa nie každý vzdá svojich koníčkov

Datum: 12.07.2013

Veľké šetrenie postihlo nejednu domácnosť. Často sa tak obmedzujeme v nepotrebných veciach, aby sme si mohli dovoliť základné potreby. 

Ženy sa vedia pomerne rýchlo prispôsobiť danej situácií, a aj keď s ťažkým srdcom, predsa sa svojich nerestí vzdajú ľahšie ako muži. Tí aj napriek tenšej peňaženke, nevedia vždy svoju túžbu ovládať. Ak však predsa v rodinnom rozpočte zostane pár drobných, vedia ich veľmi rýchlo využiť. Jedno pivo v miestnom pohostinstve to však často nespraví, a tak hneď bežia do stávkovej kancelárie. Nie každý však je závislí na hazarde, skôr sa môže jednať o snahu a slepú vieru, že takto môžu pomôcť malému rodinnému rozpočtu.

Stávkovanie môže v skutočnosti priniesť nejakú výhru, treba si však uvedomiť, že o peniaze môžete rovnako jednoducho aj prísť. Aby ste si nenarobili len veľké problémy, tipujte s rozumom. Malou prednosťou môže byť aj Vaše nadšenie pre šport. Vďaka znalostiam jednotlivých hráčov a tímov môžete mať istú výhodu a pri tipovaní vyhrať zopár euro. Správny tip na zápas môže dopomôcť k prilepšeniu, treba však všetko dobre zvážiť, a to riziká, ako aj sumu, ktorú chcete investovať. Vždy je dobré myslieť aj na možnú prehru. Začnite radšej s nižšími sumami a neskôr keď už nebudete mať tak hlboko do vrecka, môžete pokúšať šťastie naplno.

Podobným spôsobom nezbohatol asi nikto, ak však Vaša myseľ potrebuje podobné odreagovanie, nikdy neprekračujte daný rozpočet a prípadnú výhru investujte napríklad do rodiny, ako do ďalšej hry.

Čítané: 1658 x