Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

O mužskej kráse sa veľmi nehovorí, to však neznamená, že im nezáleží na vzhľade.

Datum: 18.08.2013

Ženy sú v spoločnosti známe, ako módne maniačky, ktoré si potrpia na dokonalý vzhľad. Rovnaké nároky však často majú aj na mužské pokolenie. Takýmto spôsobom je teda aj na mužov vytváraní nátlak, aby dbali o svoj zovňajšok.

Často to však vhodné oblečenie nespraví a telo si vyžaduje väčšie investície, a to najmä do pohybu. Aj to je dôvod, prečo sú fitnescentrá plné svalovcov. Tí, ktorí len začínajú, chcú zväčša nabrať na svalovej hmote doma. Mužské telo je stavané na vyššiu záťaž, a tak je aj formovanie postavy a svalov otázkou najmä času. Urýchliť túto snahu však môžu aj rôzne prípravky. Pre efektívnejšie priberanie svalového objemu vyskúšajte gainer.

Ak ste sa však doteraz pohybu úspešne vyhýbali, nečakajte okamžité výsledky, chce to pravidelný pohyb. Avšak nezameriavajte sa len na jednotlivé skupiny svalov a ponaťahujte si celé telo. Vyskúšajte napríklad nejaký dynamický šport alebo beh, či cyklistiku. Zlepšíte si tak nielen postavu, ale aj kondíciu.

Pri strate hmotnosti, ale aj pri silových tréningoch, by ste nemali zabúdať na správne stravovanie. Zabudnite na mastné a nezdravé jedlá, tie škodia rovnako obom pohlaviam. Zamerajte sa na kuracie mäso, ryžu, ale aj zeleninu. Telo potrebuje energiu a dostatok živín. Nie všetko potrebné však môže získať zo stravy. Kúpe vitamínov sa tak nevyhnete.

Ideál mužskej krásy vytvárajú ženy. Aby ste pútali ich pozornosť nestačí len dvíhať činky. Potrebujete pravidelný pohyb a vyváženú stravu. Rovnako dôležitý je však aj oddych. Prísun všetkých živín pomôže zabezpečiť aj FITEXPRES s.r.o..

Čítané: 1535 x