Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

internetová certifikovaná lekáreň - najlekaren.eu

Datum: 13.05.2014

Bolí Vás hlava, cítite nevoľnosť v žalúdku a v žiadnom prípade sa Vám nechce ísť von z domu a teplej postele. Chcete ostať zababušený pod perinami a zabudnúť na celý svet aspoň na chvíľu. Zároveň však viete, že na Vás niečo lezie a bez návštevy lekára alebo tých správnych liekov sa z toho tak rýchlo nedostanete. 

Máme pre Vás riešenie. Stačí ak sa cez svoj počítač prihlásite na internetovú stránku prvej certifikovanej e-lekárne na Slovensku – www.najlekaren.eu. Nájdete tu rôzne druhy tabletiek, kvapiek, ústnych vôd, ktoré si môžete nechať doručiť kam len chcete. Na výber máte lieky na alergiu, bolesť, chrípku, hrdlo, nádchu, kašeľ, celiakiu, chudnutie, cukrovku, detoxikáciu, imunitu, homeopatiká, pohybový aparát, kožu, hemoroidy, krv, močové cesty, oči a uši, onkologické ochorenia, pamäť, prekrvenie končatín, proti fajčeniu, proti poteniu, na stres, na lepší spánok, srdce, cievy, cholesterol, tráviaci trakt, vitamíny a minerály, prípravky na regeneráciu a ochranu kľbov a rôzne zdravotnícke pomôcky.

 

Taktiež tento e-shop ponúka aj prírodnú kozmetiku, parfémy, výživu pre športovcov a aj široký výber liekov a produktov pre zlepšenie erekcie.

Z takéhoto širokého sortimentu si vyberie naozaj každý a to z pohodlia svojho domova a doručením zásielky priamo do Vašej obývačky do 24 hodín, ak sa objednávka realizuje do 10:00 ráno. Dodanie prebieha cez slovenskú poštu alebo UPS kuriéra. Za tovar zaplatíte priamo kuriérovi, prevodom na účet, službou cardpay alebo sporopay.

 

  • cardpay: umožňuje klientom akejkoľvek banky, ktorí vlastnia platobnú kartu VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro alebo Diners Club platiť v e-lekárni;

 

  • sporopay: umožňuje kupujúcemu platiť za objednaný tovar alebo služby poskytované internetovým obchodníkom prostredníctvom služby internetbanking Slovenskej sporiteľne.

 

Dokonca ak bude Vaša objednávka realizovaná cez slovenskú poštu vyššia ako 20eur,

tak neplatíte poštovné. Cez UPS kuriéra budete mať poštovné zadarmo, ak Vaša objednávka

prekročí 45eur. V prípade akýchkoľvek otázok sa neváhajte obrátiť na poradňu na danej url adrese a nechajte si poradiť od odborníkov.

 

Ak sa Vám predsa len podarí vyliezť z postele alebo prehovoriť niekoho z rodiny, kamarátov alebo známych, aby Vám šiel niečo kúpiť do lekárne. Pošlite ho do kamennej pobočky najlekarne. Na predajni môžete platiť aj v hotovosti a vydajú Vám aj lieky na predpis. S touto lekárňou máte jednoducho istotu, že Vás žiadna choroba tak ľahko neskolí.

Čítané: 5567 x