Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Špeciálny prístroj na liečbu akné pre domáce použitie - to je Face-Up!

Datum: 07.07.2015

Akné predstavuje najčastejšie chronické ochorenie kože, s ktorým sa stretáva raz za život až deväťdesiat percent ľudí. Akné trápi niektoré jedince po celý život. Ak máte problémy s pokožkou a trápi vás akné, môžete siahnuť po unikátnom prístroji, ktorý účinne pomáha liečiť toto ochorenie. V nasledujúcich riadkoch si prezradíme viac informácií nielen o akné, ale aj o samotnom aparátu.

Akné sa objavuje najmä na koži s vysokou hustotou folikulov - tvár, ramená, hruď a chrbát. Akné trápi predovšetkým teenagerov v období puberty, kedy dochádza k tvorbe nadmerného množstva mužských hormónov. To je tiež dôvod, prečo závažnejšia forma ochorenia trápi skôr mužov ako ženy.

Prečo akné vzniká?

Akonáhle sa upchajú vývody žliaz, začne sa produkovať nadmerné množstvo kožného mazu, čím sa vytvorí takzvaná rohovinová zátka. Cez zátku nedokáže maz prejsť von. Tlak mazu a prítomnosť baktérií vyvolávajú zápal, ktorý sa prejavuje na pokožke zápalovou reakciou. Liečba akné by mala prebiehať už v ranom štádiu. Včasná liečba je jednoduchšia, kratšia a úspešnejšia. Akonáhle ochorenie prerastie do ťažkého štádia, môžu sa objaviť nevzhľadné jazvy, ktoré sa nedajú odstrániť.

Súčasný trh ponúka pestrú škálu alternatív, ako akné liečiť. Existujú rôzne liečivé mastičky, špeciálna kozmetika a ďalšie prípravky, za ktoré utratíte stovky euro a výsledky sa ani nedostaví.

Face-Up! pomáha liečiť akné

Na trhu sa objavil moderný a unikátny prístroj, ktorý vystupuje pod názvom Face-Up!. Prístroj vynašli vedci v Brne v Českej republike. Jeho poslaním je pomáhať v liečbe akné a uľahčiť život pacientom trpiacich týmto ochorením. Ľudia už nemusia investovať peniaze do drahých dermatologických krémov a liečiv či tráviť dlhé hodiny u lekára. Prístroj Face-Up!, ktorý je k dostaniu v štyroch farbách (ružová, tyrkysová, zelená a fialová), vyžaruje účinné červené svetlo. A práve to pomáha vašej pokožke.

Face-Up! je určený najmä na domáce použitie a môže sa stať súčasťou každodennej hygieny. Stačí ho položiť do kúpeľne a používať každé ráno, prípadne aj večer. Ak chcete prístroj použiť, stačí ho zapojiť do elektriny, aplikátor priložiť na postihnuté miesta a po dobu desať minút krúžiť pomaly po pokožke. Aplikátor sa musí dotýkať pokožky, aby sa čoskoro dostavili výsledky. Pred celým procesom pokožku umyte čistou vodou a vysušte.

Nespornou výhodou je, že vyžarujúce svetlo zrýchľuje metabolizmus kožných buniek, a tým aj proces hojenia. S výsledkami budete nadmieru spokojní a nový prístroj Face-Up! už nebudete chcieť vymeniť. Má viac ako 90 percentnú úspešnosť, čo vás určite poteší a presvedčí o kvalite a účinnosti. Jeho cena je len 149 euro. Za málo peňazí veľa muziky.

Čítané: 4523 x