Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Poznáte tie tabletky na erekciu?

Datum: 30.10.2016

Na trhu existuje mnoho prípravkov a tabliet, ktoré Vám sľubujú zlepšenie erekciu. Otázkou však zostáva, ktoré z nich sú naozaj účinné a pomôžu z vaším problémom. My sme sa dnes rozhodli pozrieť sa na tri z nich a to na Arginmax, Liderin a Clavin. 

Arginmax 

Arginmax je prípravok, ktorý sa v poslednej dobe čoraz častejšie objavuje v reklamách a preto sme sa rozhodli ho zaradiť do nášho výberu a poskytnúť vám o ňom viac informácií. Je to prípravok, ktorý sľubuje,, že po jeho užívaní sa zvýši sexuálna túžba a zlepší sa vám erekcia. Okrem iného napomáha pri udržiavaní správnej hladiny testosterónu, prispieva k plodnosti a k správnej reprodukčnej činnosti.

Obsahuje látky, ktoré sa nachádzajú vo väčšine prípravkov na zlepšenie erekcie vrátane Clavinu. Keďže nemá schválené liečivé účinky, nezaraďuje sa medzi lieky ale doplnok stravy na prírodnej báze, vďaka čomu je možné si ho zaobstarať bez lekárskeho predpisu. 

Liderin

Nasledujúcim prípravkom na erekciu, ktorý je  čoraz viac propagovaný je liderin. Rovnako ako v predchádzajúcom prípade prípravok sa zaraďuje medzi doplnky stravy kdeže je postavený na prírodných látkach ako ženšen, arginín a borovica prímorská. Ak sa pozriete na hodnotenie daného produktu a skúseností ľudí uverejnených na internetových stránkach väčšina skúseností je negatívnych a muži opisujú, že prípravok nie je účinný. Stále je to však len doplnok stravy na prírodnej báze a preto neškodný a tak je na vás či ho vyskúšate alebo nie.

Clavin 

Clavin je rovnako prípravok na zlepšenie erekcie, ktorá by sa mala dostaviť okamžite po užití prípravku. Na trhu sa stretávame z dvoma verziami tohto produktu a to Clavin original a Clavin platinum. Rozdiel medzi jednotlivými verziami spočíva v tom, že platinum sľubuje zabezpečenie pohotovostného režimu až na 12 hodín. Tak ako v predchádzajúcich prípadoch je to prípravok na prírodnej báze a tak nemusí zaúčinkovat každému. Preto je potrebné ho vyskúšať, aby ste zistili, či je Clavin vhodnou cestou práve pre vás.

Všetky spomenuté prípravky sú zložením na podobnej báze a z hľadiska zloženia bezpečné. A tak je na vás, ktorý si vyberiete a vyskúšate. 

Čítané: 3377 x