Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Náhla bolesť zubov? Poradíme Vám kvalitnú zubnú pohotovosť

Datum: 30.09.2020

Máte bolesti zubov, alebo naliehavý problém so zubom a potrebujete sa obrátiť na spoľahlivú zubnú pohotovosť v oblasti Bratislavy?

 

Potom je tu pre Vás zubná klinika Kafka Dent, ktorá poskytuje v tejto oblasti špičkové služby, bez akýchkoľvek príplatkov.

V cenách zubných ošetrení sú už zahrnuté aj úkony mikroskopom, koferdam na dokonalú izoláciu zubov pri zhotovení výplní, ako aj lokálna anestézia.

Vďaka najmodernejšiemu technickému vybaveniu majú odborníci z tímu Kafka Dent široké možnosti ako Vaše zuby zachrániť. V prípade že táto možnosť už nie je aktuálna, Váš zub môže byť čo najrýchlejšie nahradený, vo veľa prípadoch aj okamžite.

Medzi technické vybavenie, ktoré tu nájdete patria mikroskop, navigovaná implantácia, ale aj CT, ako aj intaorálny skener.

Ordinačné hodiny sú počas pracovných dní, ktoré nájdete na tejto adrese(preklik).

Kafka Dent patrí medzi špičkové zubné kliniky s niekoľkoročnou pôsobnosťou, ktorá disponuje maximálnou profesionalitou a ľudským prístupom. Benefitom je aj ich rodinná atmosféra a skutočnosť, že vás vždy ošetria tí istí zubní lekári - Dr. Mojmír Kafka a Dr. Daniela Kafková.

Ceny sú veľmi férové, za samotnú pohotovosť sú nulové poplatky, tie sa platia len za konkrétne úkony.

Taktiež zubná klinika Kafka Dent disponuje bezproblémovým parkovaním zdarma, ako aj veľmi dobrou polohou na Muchovom námestí v Bratislave - Petržalke, hneď pri Starom moste a Einsteinovej ulici.

Okrem zubnej pohotovosti tu nájdete široké spektrum ponúkaných služieb, od zubných implantátov až po neviditeľné strojčeky.

Preto ak Vás prekvapila bolesť zubov neváhajte navštíviť zubnú kliniku Kafka Dent, ktorá Vás nielen zbaví bolestí ale vráti Vám váš úsmev.

Ak sa stretávate s náhlou bolesťou zubov alebo problémami so zubami, je dôležité mať prístup k spoľahlivej zubnej pohotovosti. Nechajte sa ošetriť odborníkmi na zuby, ktorí vám môžu pomôcť nielen s akútnymi problémami, ale aj s zubnou protézou a inými dentálnymi potrebami.

Zubná protéza je jedným z prostriedkov, ako obnoviť ústnu funkciu a estetiku u ľudí so stratou zubov.

 

Čítané: 3025 x