Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Masáže Mladá Boleslav Vám uľavia od bolesti

Datum: 13.01.2011

Máte sedavé zamestnanie a každý deň bojujete s bolesťami chrbtice? Nemôžete sa dobre sústrediť na prácu? Nechcete sa zbytočne dopovať liekmi od bolesti? Zájdite si na Masáže Mladá Boleslav. Majú desaťročnú prax a skvelé výsledky. Uvoľnia Vám zatuhnuté šijové svalstvo, odblokujú zablokovanú chrbticu, pomôžu aj pri rehabilitácii po úrazoch.

Nielen chrbtica trpí pri športovaní, namáhavej fyzickej práci či sedavom zamestnaní. Kvalitná celková masáž zregeneruje Vaše telo aj dušu. Masáže Mladá Boleslav Vám takýto relax zabezpečí v tej najvyššej kvalite. Máme profesionálne vybavenie a používame aj storočiami osvedčené relaxačné metódy. Masáže lávovými kameňmi navodzujú príjemné pocity po celom tele, zlepšujú náladu a ich účinky pocítite aj niekoľko dní po aplikácii.

Aj Vaše nohy potrebujú úľavu. Objednajte sa na pedikúru spojenú s masážou chodidiel. Vaše nohy budú nie len krásne ale aj uvoľnené a spokojné. V tomto chladnom počasí môžete ako bonus dopriať Vášmu telu teplé lúče solária. Získate tak prirodzenú farbu opálenia aj v zimných mesiacoch. Naše ceny sú veľmi priaznivé. Termín Masáže Mladá Boleslav si môžete jednoducho rezervovať pomocou online formulára, alebo zatelefonujte na číslo +420 723 462 962. Po predbežnom dohovore môžeme urobiť masáž aj u Vás doma, ale väčší komfort získate na našom pracovisku Palackého 863, Mladá Boleslav.

Čítané: 800 x