Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Nedajte viac vráskam a celulitíde šancu

Datum: 23.01.2023

Starnutie je prirodzený proces, ktorý so sebou prináša mnohé nepekné estetické zmeny. K ním patria vrásky, ovisnutá koža, suchá pokožka či celulitída.

Nedajte viac vráskam a celulitíde šancu

No vek a prejavy s ním spojené dokážete šikovne oklamať pomocou svetla. Biolampa Bioptron od švajčiarskej spoločnosti Zepter sa už roky používa v dermatológii, ale aj štúdiách krásy na spomalenie starnutia pokožky. No jej jedinečný efekt môžete pocítiť na vlastnej koži i z domáceho prostredia.

Svetelná terapia má široké estetické účinky

Svetelná terapia aplikovaná formou Bioptron lampy má širokosiahle využitie v estetickom priemysle. Dermatológovia aj kozmetičky pritom nedajú dopustiť na zázračný efekt červeného svetla. To okrem regenerácie pokožky pôsobí aj v jej hĺbkových štruktúrach, kde aktivuje opravné mechanizmy spolu s imunitným systémom. Viditeľné účinky červeného svetla môžete tak voľným okom spozorovať napríklad pri eliminácii pigmentových škvŕn, vrások, ale aj na popáleninách a začervenaných miestach.

Modré svetlo na akné

Bioptron lampa je skvelým pomocníkom tiež v prípade problematickej pleti s akné. Pri ňom má výborné výsledky červené spolu s modrým svetlom. To si navyše poradí aj s preležaninami či ďalšími kožnými infekciami. No svetelná energia blahodarne pôsobí i na atopický ekzém, hematómy či opary a medziprstné plesne. Všetky vyššie spomínané ochorenia prinášajú do života nielen diskomfort, ale radia sa aj k viditeľným estetickým nedostatkom, ktoré do značnej mieri ovplyvňujú dámske sebavedomie. 

Stop celulitíde z pohodlia domova

Odvahu ukázať krivky v plavkách komplikuje tiež celulitída. Tá už dávno nie je výsadou starších ročníkov, ale čoraz častejšie postihuje aj mladé dievčatá. Bioptron  Zepter biolamapa však hravo vyrieši aj tento problém. Jej sila pri boji s celulitídou je rokmi overená. Navyše si ju vďaka domácim biolampám môžete dovoliť používať v privátnych podmienkach vlastnej spálne.

 

Čítané: 2850 x