Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Čelo prezradí náš vek

Datum: 22.02.2011

Všetky životné skúsenosti a starosti sa nám nezmazateľne vrývajú do našej kože vo forme vrások. Naše čelo, okolie očí a úst presne zaznamenajú každý náš smútok a špatnú náladu. Aj slniečko, ktorého teplé lúče máme tak radi, prispieva k starnutiu kože a tvorbe vrások. Najmä ženy sa snažia bojovať s vráskami už od puberty. Nakupujú a aplikujú na čelo, tvár a dekolt najrôznejšie pleťové vody, toniká, nočné a denné krémy. Vyživujú svoju pleť pleťovými maskami a udržujú jej pružnosť pravidelnými masážami.

 

Aj keď je starostlivosť o pleť maximálna, starnutie a vrásky sa nedajú zastaviť. Bez odborných kozmetických zákrokov naše čelo ostane popísané vráskami navždy. Nielen horizontálne a mimické vrásky hyzdia našu tvár, ale aj dlhodobé problémy s akné sa prejavia v množstve drobných nepekných jazvičiek. Vo vyššom veku sa u mnohých žien začnú objavovať nevzhľadné pigmentové škvrny, ktoré sa dajú len ťažko zakryť dekoratívnou kozmetikou.

V takýchto prípadoch je vhodné navštíviť niektoré špecializované pracovisko kozmetickej chirurgie. Zhodnotia stav Vašej pokožky a navrhnú riešenie na jej vypnutie, omladenie a odstránenie cievnych prejavov. Vaše čelo, tvár a dekolt budú opäť hladké, krásne a mladé.

Čítané: 1005 x