Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

V lete ukážte krásny dekolt

Datum: 22.02.2011

Jar už klope na dvere a pomaličky rozmýšľame o odložení zimného oblečenia. V teplejšom počasí ženy rady odhaľujú svoj dekolt. Vyberajú si kvalitné podprsenky, aby ich poprsie vyzeralo ozaj zvodne. Sexy dojem môže pokaziť zvädnutá pleť dekoltu a vrásky na krku. Koža na týchto miestach nemilosrdne odhalí Váš vek. Ak sa budete o toto „územie“ dobre starať, bude Vašou ozdobou.

Dekolt je tá oblasť, kde sa najčastejšie objavujú pigmentové škvrny, vznikajú priečne vrásky na krku a hlboké ryhy na prsiach. Povoľuje sa koža na prsiach a mnohé ženy „ozdobí“ aj druhá brada. Hormonálne zmeny a gravitácia nepriaznivo pôsobia na tieto partie. Preto každodenná starostlivosť o pleť nesmie končiť bradou, ale aj krk, dekolt a koža na prsiach potrebujú starostlivosť. Každý večer tieto partie premažte spevňujúcim krémom, ktorý podporuje tvorbu kolagénu.

Dekolt je nutné chrániť pred slniečkom. Nadmerné pôsobenie slnečných lúčov vedie k starnutiu pokožky. Vždy keď vyrazíte na slnko, nezabudnite dekolt aj tvár chrániť krémom s vysokým ochranným faktorom. Predídete tak vzniku nepekných pigmentových znamienok. Nielen krémy, ale aj obyčajná voda pomáha prekrviť a spevniť poprsie a dekolt. Sprcha studenou vodou urobí zázraky len nájsť odhodlanie a vytrvať.

Čítané: 794 x