Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

Chĺpky odstráňte natrvalo

Datum: 24.02.2011

Dávno preč sú časy, keď spod pazúch každej ženy vytŕčali čierne chĺpky a chlpatými nohami sa nikto nezaoberal. Dnes je normou hladká koža bez chlpov. „Chloupky“ skrátka nie sú in. A to platí u žien, ako aj u chlapov.

Existuje množstvo techník, ako sa zbaviť chlpov. Depilácia pomocou žiletiek nevydrží dlho, odstraňovanie chlpov depilátormi a voskami je bolestivá. Chĺpky odstránite ľahko špeciálnymi krémami, ktoré sú ale agresívne k pokožke. Pre mnohých ľudí je neustále odstraňovanie chlpov veľmi nepopulárnou činnosťou preto hľadajú cesty, ako sa zbaviť ochlpenia natrvalo. Chĺpky už skrátka nie sú v móde.

V poslednom desaťročí sa najefektívnejšou metódou trvalého odstránenia ochlpenia stala laserová epilácia (depilácia). Jedná sa o takmer bezbolestnú depilačnú techniku s viditeľnými výsledkami už od prvého ošetrenia. Po opakovaných aplikáciách vysoké percento chĺpkov vymizne navždy. Depilácia laserom je určená pre ženy, ako aj pre mužov. Vďaka nej budú Vaše „chloupkytrvalo redukované a Vy si budete užívať nádherne hladkú pokožku. Ako príjemný vedľajší efekt laser sťahuje póry a kožu tak vyhladzuje. Vaša pokožka bude rozhodne krajšia, ako bola pred tým.

Čítané: 721 x