Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Leto sa blíži, depilácia je v kurze

Datum: 21.04.2011

Tak sa nám pekne oteplilo a blíži sa obdobie, kedy budeme vystavovať naše krásne telo na plážach a kúpaliskách. Je naprosto nemysliteľné, aby sa naše pestované telo schovávalo za vrstvou ochlpenia. Hladká koža bez chlpov je dnes štandardom, nad ktorým sa už nikto nepozastavuje. V zime chlpaté končatiny schováme do dlhých nohavíc a vysokých topánok. Na jar začneme riešiť, aký druh „depilace“ budeme tento rok používať.

Odstraňovanie chĺpkov depilačnými strojčekmi je bolestivé aj tými najmodernejšími prístrojmi. Chemická depilácia môže pokožku nepekne podráždiť. Táto metóda nie je vhodná pre alergikov a osoby s precitlivenou pokožkou. Klasická depilácia žiletkami je síce rýchla a dostupná, no jej efekt je veľmi krátkodobý. Hrozí aj riziko porezania. Ani depilácia voskom nepatrí k tým najpríjemnejším metódam aj keď má pomerne dlhodobý efekt.

Prečo neustále trápiť seba aj svoju pokožku? Odstráňte nechcené chĺpky natrvalo. Laserová „depilace“ je jednou z najúčinnejších metód odstraňovania ochlpenia vôbec. Výsledky sa dostavia rýchlo a sú trvalé. Ak klinika používa najmodernejšie prístroje, potom je aplikácia lasera na pokožku bezbolestná. Po depilácii laserom je potrebné pokožku načas chrániť pred slnečnými lúčmi, aby nedošlo k zmene pigmentácie, opuchom či iným komplikáciám.

Čítané: 765 x