Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Korekcia postavy najmodernejšími metódami

Datum: 22.04.2011

Existujú najrôznejšie metódy, ktoré dokážu odstraňovať prebytočný tuk a tým úspešne formovať postavu. Ak je žiadaná iba „korekce postavy“, nemusia mať diéty a cvičenie dostatočný efekt. Predovšetkým v rizikových partiách ako sú brucho, zadok a stehná sa vo väčšej miere ukladá tuk. Vo veľkej miere svoju úlohu zohrávajú aj genetické dispozície.

Korekcia postavy pomocou liposukcie sa okrem problémových partií dá použiť aj na podbradok a nadbytočné tukové vankúšiky na pažiach. Pri slove liposukcia si každý predstaví nepekné zábery z operačných sál, pri ktorých dochádza k odsávaniu tuku dlhými ihlami. Aj vďaka vysokej bolestivosti a dlhodobej rekonvalescencii mnohých ľudí tento spôsob korekcie postavy odrádza. To asi nevedia, že existuje tiež neoperatívny zákrok tzv. neinvazívna liposukcia. Základom neinvazívnej liposukcii je kavitačná technológia, ktorá spočíva na nízkofrekvenčnom ultrazvuku. Samotná procedúra je bezbolestná. Táto metóda navyše zrýchli Váš metabolizmus a teda napomôže k celkovej regenerácii a ozdraveniu Vášho tela.

Novinkou „korekce postavy“ je veľmi efektívna metóda, tzv. kryolipolýza, ktorá spočíva v ochladení tukových buniek a ich následnom vylúčení z tela. Výsledky sú naozaj unikátne. Zákrok je bez bolesti a rekonvalescencie.

Čítané: 951 x