Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Laserová depilácia je nebolestivý zákrok

Datum: 23.04.2011

Naše telo je pokryté veľkým množstvom chĺpkov. Väčšina z nich je voľným okom neviditeľná, pretože sa jedná o svetlé ochlpenie, ktoré chráni našu pokožku. Menšie percento chĺpkov je viditeľných. Ak sa vyskytujú na miestach, kde z estetického hľadiska rozhodne nepatrí, riešime ich odstránenie depiláciou. No nie všetky metódy sú príjemné a trvalé.

Laserová depilace“ je nebolestivou a hlavne trvalou metódou, ktorá Vám pomôže odstrániť nežiadúce ochlpenie. Odpadá tak nutnosť opakovaného odstraňovania chĺpkov. Laserový lúč je navedený priamo ku korienku chĺpku. Pokiaľ je práve v aktívnej fáze svojho rastu, spoľahlivo ho odstráni. V opačnom prípade sa musí laserová depilácia po niekoľkých týždňoch opakovať. K úspešnému odstráneniu prebytočného ochlpenia je potrebné absolvovať niekoľkokrát návštevu u špecialistu. Po každom zákroku je pokožka starostlivo analyzovaná a na základe toho sa stanovuje počet depilácií.

Laserová depilace“ je bezpečný a efektívny spôsob, ako sa zbaviť nepekného ochlpenia. Chĺpky je možné odstrániť z oblasti tváre, krku, podpazušia, predlaktia, triesel, vnútornej strane stehien, nôh, chrbta, hrudníka a brucha. Po laserovom odstránení chĺpkov je dôležité sa chrániť pred slnkom, aby nedošlo k nežiadúcemu vystúpeniu pigmentu. Je vhodné používať krém s vysokým ochranným faktorom.

Čítané: 741 x