Rozšírené hľadanie
Utorok 16. Apríl 2024 |
meniny má Dana, Danica

Laserová rejuvenizácia, omladenie bez skalpela

Datum: 26.04.2011

Ak nie ste spokojní so stavom Vašej pokožky môžete začať uvažovať o rejuvenizácii. Starnutie pokožky je prirodzený proces, ktorý nie je možné zastaviť. Na tvári sa začínajú objavovať prvé hlboké vrásky. Pleť pôsobí unavene a ochabnuto. Vy ale chcete vyzerať opäť sviežo, odpočinuto, a mladistvo. Vďaka moderným metódam je dnes možné proces starnutia pokožky oddialiť a razantne spomaliť. „Laserová rejuvenace“ je metóda, vďaka ktorej omladnete o niekoľko rokov, bez použitia skalpela.

Počas procedúry rejuvenizácie laserový lúč zahrieva tkanivo a prehrieva ho hlboko pod povrchom. To zapríčiní, že sa pokožka vypne a stratia sa všetky nerovnosti vrátane škvŕn, pieh, jaziev a hlavne vrások. Súčasne sa stimuluje tvorba kolagénu, ktorý zabezpečí dlhodobý mladý a svieži vzhľad pokožky. Zákrok je potrebné 3 - 4x opakovať.

Laserová rejuvenizácia dokáže naozajstné zázraky. Nejedná sa o závažný lekársky zákrok. Nevyžaduje navyše prakticky žiadnu rekonvalescenciu. Celá procedúra trvá približne 30 minút a regenerácia pokožky prebieha po zákroku veľmi rýchlo. Dôležité je chrániť sa niekoľko málo dní pred slnkom. „Laserová rejuvenace“ je kompletne nebolestivý zákrok, ktorý pacientmi veľmi dobre znášajú. Druhý deň sa môže u niektorých pacientov v mieste zákroku vyskytnúť zčervenaná koža, prípadne ľahký opuch. Iné komplikácie sú zriedkavé.

Čítané: 724 x