Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Liposukcia neznamená iba operatívny zákrok

Datum: 27.04.2011

Liposukcia je efektívna metóda, ktorá Vás zbaví nechcených tukových vankúšikov. Ak má pacient pokožku pevnú a elastickú, výsledky zákroku sú veľmi estetické. Upozorňujeme, že v žiadnom prípade nie je „liposukce“ vhodná na liečbu obezity. Pre určité partie tela je liposukcia vyslovene zakázaná.

Ultrazvuková liposukcia patrí k jednej z metód plastickej chirurgie, pri ktorej je odstránený nadbytočný tuk z tela. Táto metóda je založená na princípe mechanického rozrušenia tukovej vrstvy a jej následné odstránenie. Liposukcia sa najčastejšie aplikuje na brucho, zadok, boky a stehná. Nie je určená pre príliš obéznych pacientov. Takýmto ľuďom odporúčame najprv redukciu váhy diétou a až potom navrhneme odsatie tuku za účelom modelovania tela.

Najmodernejšie medicínske postupy umožňujú aj bezbolestnú liposukciu. Vďaka neinvazívnej liposukcii sa zbavíte takých tukových vankúšikov, ktoré sú veľmi ťažko odstrániteľné diétou či cvičením. Termálnou a mechanickou energiou sa narušujú tukové bunky, ktoré sa následne uvoľnia do medzibunkového priestoru. Tuk je prirodzene odplavený lymfatickými a močovými cestami z tela von. Už po prvej aplikácii se dostavia viditeľné výsledky liečby. Aby bol výsledok „liposukce“ trvalý, je potrebné následne dodržiavať zdravú životosprávu a nezabúdať na dostatok pohybu.

Čítané: 715 x