Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Mezoterapia zastaví starnutie pokožky

Datum: 02.05.2011

Všetky ženy túžia mať hladkú a mladistvo vyzerajúcu tvár. Mezoterapia je moderná a veľmi účinná metóda, ktorá takmer zastaví starnutie pokožky na tvári. Je to ošetrenie, ktoré podporuje regeneračné schopnosti pokožky. Špeciálny roztok obsahujúci vitamíny, aminokyseliny a koenzýmy sa aplikuje tenkými injekciami do strednej vrstvy pokožky. Vypnutie pokožky a vrások sa prejaví prakticky okamžite. Aby bolo omladenie pokožky trvalé, je potrebné celú procedúru niekoľkokrát opakovať.

Dĺžka trvania mezoterapie závisí od veku a stavu pokožky. Zvyčajne sa jedná o zákrok trvajúci len niekoľko minút, ale v niektorých prípadoch môže ísť o niekoľkohodinovú aplikáciu. Všetky detaily s Vami samozrejme vopred prediskutujú naši špecialisti. Mezoterapia nevyžaduje v podstate žiadnu špeciálnu rekonvalescenciu. Po zákroku je nutné sa určitý čas vyhýbať slnečným lúčom a používať krémy s vysokým ochranným faktorom.

Ak hľadáte nechirurgickú a cenovo prijateľnú metódu omladenia pokožky na tvári, dekolte, krku či rukách, je mezoterapia tou najoptimálnejšou voľbou. Pomocou mezoterapie sa dá úspešne liečiť aj celulitída, výsledky liečby sú okamžite rozpoznateľné. Prvé vyšetrenie spočíva v konzultácii s lekárom, ktorý zhodnotí stav pleti a určí najvhodnejší postup omladenia pokožky. Niekedy lekár odporučí rôzne kombinácie kozmetických zákrokov, to však s pacientom vopred prekonzultuje.

Čítané: 695 x