Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Modelácia tváre aj bez skalpela

Datum: 02.05.2011

Chcete už roky zmeniť svoj nos, či sa chcete zbaviť nepríjemných vačkov pod očami? V týchto prípadoch sa „modelace obličeje“ bez skalpela a skúseného plastického chirurga nezaobídete. Narkóza, nepríjemné pooperačné opuchy a dlhé hojenie - to mnohé ženy odrádza. Existujú ale nové metódy, ktoré dokážu jemne vymodelovať kontúry tváre aj bez skalpela.

Mladá pokožka je bohatá na kyselinu hylaurónovú. S vekom sa jej rozloženie v pokožke postupne mení, čo má za následok starnutie pokožky. Modelácia tváre pomocou kyseliny hyalurónovej je vhodná najmä na úpravu tvaru lícnych kostí a brady. Kyselina hylaurónová nie je pre telo alergénom, preto ho dobre prijíma. Injekčne sa aplikuje do najviac postihnutých oblastí tváre. Implantát sa v priebehu roka postupne do tela vstrebáva, takže je nutné zákrok v prípade potreby opakovať.

Modelace obličeje“ je možná aj ďalšími kozmetickými zákrokmi. Vylepšenie povädnutých kontúr je možné dosiahnuť tiež pomocou prístroja Thermage. Táto moderná metóda využíva rádio-frekvenčnú energiu pre rast kolagénu. Kolagén sa prirodzene vyskytuje v každom ľudskom organizme, ale s pribúdajúcim vekom sa postupne vytráca. Thermage podporuje opätovný nárast kolagénu, čím sa zvyšuje pružnosť starnúcej pokožky.

Čítané: 793 x