Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Je Váš nos ako uhorka?

Datum: 04.05.2011

Pri pohľade do zrkadla sa na Vás pozerá pekná tvár, uprostred ktorej vystupuje niečo, čo vyzerá skôr ako uhorka a nie ako pekný nos! Už od detstva túžite s touto časťou Vašej tváre niečo urobiť. No máte strach z narkózy, skalpela a dlhej rekonvalescencie a hlavne pooperačnej bolesti. Preto ste sa nikdy neodvážili k plastickej operácii.

Nos je časťou našej tváre, dáva nám výraz a ak má nejakú vadu na kráse, je okamžite stredom pozornosti bez toho, aby sme po tom túžili. Ak k zmene tvaru nosa nie je nutná úprava kosti či chrupavky, potom sa dajú použiť aj moderné nechirurgické metódy. Úprava tvaru nosa, hrbolky či iná asymetria sa dá úspešne riešiť pomocou injekčných kožných výplní. Takto aplikované implantáty majú dlhodobý charakter, ale nie sú trvalé, pretože sú telom prirodzene odbúravateľné.

Ak sa Vám nový nos nebude páčiť, môžete sa teda po niekoľkých mesiacoch vrátiť ku svojmu prirodzenému nosu. Neostanú Vám žiadne celoživotné následky. Keď budete naopak so svojím výzorom nadmieru spokojní, stačí aplikáciu kožných výplní podľa potreby zopakovať. Potom sa už môžete len tešiť z krásneho nosíka. Už nikdy Vás nebude strašiť škaredá uhorka medzi očami.

Čítané: 933 x