Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Odstránenie vrások rôznymi metódami

Datum: 06.05.2011

Kto by nechcel ani vo vyššom veku vyzerať mladistvo a zdravo? Aj cez všetku starostlivosť o pleť sa nám pribúdajúce roky nezmazateľne zapisujú do našej tváre. Pleť sa stáva menej pružná, prvé vrásky sa prehlbujú a ďalšie nemilosrdne pribúdajú. Nastáva čas, kedy najmä ženy uvažujú o „odstranění vrásek“ na tvári, dekolte alebo rukách.

Odstránenie vrások je možné rôznymi kozmetickými metódami, operatívnymi aj neinvazívnymi. Asi najznámejšou metódou vyhladenia vrások je aplikácia botulotoxínu, ktorý uvoľňuje svalové sťahy a tým vyrovnáva zvráskavenú pokožku. Prostredníctvom jemných vpichov na určené miesta na tvári je možné dosiahnuť úspešného vyhladenia vrások. Botulotoxín má takmer okamžité výsledky a s úspechom funguje približne pol roka.

Vývoj medicíny ide rýchlo dopredu, takže v kozmetických centrách pribúdajú nové prístroje na „odstranění vrásek“, ktoré nepotrebujú žiadne ihly ani špeciálne roztoky. Zákroky sú absolútne bezbolestné a nevyžadujú žiadnu dlhodobú rekonvalescenciu. Zvyčajne sa jedná o kombináciu niekoľkých procedúr, ktoré naštartujú prirodzenú tvorbu kolagénu v pleti. Tým dochádza k výraznému zlepšeniu stavu pokožky a vyrovnaniu vrások bez operatívnych zákrokov.

Čítané: 1019 x