Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Ochabnutá koža nevyzerá v plavkách dobre

Datum: 08.05.2011

V zime má naše telo väčšiu tendenciu uchovávať si tukové zásoby. S prvými jarnými slnečnými lúčmi začíname uvažovať o radikálnej diéte, zvýšime intenzitu návštev posilovne alebo zumby. Zmeníme radikálne svoj jedálny lístok. Konzumujeme veľa zeleniny, takže si po niekoľkých týždňoch pripadáme ako bylinožravci :). Ak máme pevnú vôľu, výsledky sa čoskoro dostavia. Stratené tukové vankúšiky nás síce tešia, ale viacej viditeľná „ochablá kůže“ na bruchu, stehnách a pažiach nás začne znepokojovať.

Najmä u žien vo vyššom veku sa začne prejavovať nedostatok kolagénu vznikom ochabnutej kože. Ochabnutá koža sa dá odstrániť chirurgicky. Operatívny zákrok by vždy mal byť až na poslednom mieste. Bezbolestné ošetrenie špeciálnym prístrojom Thermage podporuje tvorbu kolagénu. Rádiofrekvenčné vlny prenikajú hlboko do pokožky a intenzívne pôsobia na kolagénové vlákna.

Takto sa dá riešiť aj „ochablá kůže“ na tvári, najmä na citlivých miestach okolo viečok a na krku. Procedúru je možné aplikovať  aj na dekolt. Účinok je viditeľný už po jednom ošetrení a výsledok je dlhodobý. Koža sa vypne, obnovuje sa stratený tonus a pružnosť pokožky. Vynikajúci efekt sa dosahuje pri kombinácii s mezoterapiou. Ide o aplikáciu vitamínov, minerálov, antioxidantov a kyseliny hyalurónovej priamo do kože pomocou ultra tenkých ihiel. Potom je efekt dokonalý.

Čítané: 779 x