Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Light koláč

Datum: 26.05.2011

Aj vy už máte dosť koláčov, ktoré sú plnené mastnými ťažkými plnkami? Chcete niečo nekalorické no zároveň nechcete tráviť svoj voľný čas v kuchyni? Máte neutíšiteľnú chuť na sladké ale pritom chcete niečo zdravé?

Aj vy už máte dosť koláčov, ktoré sú plnené mastnými ťažkými plnkami? Chcete niečo nekalorické no zároveň nechcete tráviť svoj voľný čas v kuchyni? Máte neutíšiteľnú chuť na sladké ale pritom chcete niečo zdravé? Skúste rýchly tvarohový koláč! Použite nízkotučný tvaroh, vmiešajte rôzne druhy cerálií, prípadne akékoľvek sušené ovocie. Zamiešajte celú zmes a naplňte touto zmesou lístkové cesto, zrolujte a položte na plech. Koláč je hotový do 30 minút a navyše je určite vhodný aj pre Vaše ratolesti. Skúste preliať kúsok koláča vysoko percentnou kvalitnou čokoládou, a kinder koláč je na svete!

Zdravšou voľbou je určite aj pudingový koláč.Použite nízkotučné mlieko, natrite puding na obyčajnú piškótu, poukladajte na ňu light sušienky, urobte druhú pudingovú vrstvu a na vrch poukladajte kúsky banánu, prípadne zvoľte ovocie, ktoré Vám ulahodí. Alebo skúste vrch druhej vrstvy posypať kokosom, uložte do chladničky na pár hodín a lahodná zdravá dobrota je na svete!

Čítané: 1535 x