Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Zažite aj vy svoju vlastnú svadbu v raji

Datum: 03.08.2011

Zatvorte oči a snívajte... o bielej piesočnatej pláži, o tyrkysovom mori a o láske po vašom boku. Sľuby, ktoré sa dávajú pri západe slnka, vraj majú zázračnú moc. Utužia lásku a posilnia vernosť.

Šaty slnkom vyšívané pod palmami na pláži...
Máte to v hlave celý život. Deň „D“ kedy svojmu princovi poviete svoje áno. Dnes sa vám už na ruke leskne briliant a riešite, kde prežijete svadbu vašich snov. V tomto bode je dôležité si uvedomiť, že svadba je len o Vás dvoch, teda o neveste a ženíchovi.
Významným faktorom sa tak stáva miesto, kde sa samotný obrad bude konať. Ak patríte medzi dvojice, ktoré chcú naplno prežívať pocity sobáša a intimita prostredia je pre Vás prvoradá, je pre vás najvhodnejším typom svadby sobáš na exotickom ostrove. Prekrásnu scenériu tyrkysového mora, paliem, farebných kvetín a bielučkého piesku dotvárajú len dve siluety – tie vaše. „V posledných rokoch sledujeme obrovský nárast svadieb zaľúbených párov na exotických ostrovoch ako sú Seychely či Maurícius. Prežiť sobáš v raji je pre nich skvelým únikom z reality a skutočným zážitkom na celý život“, tvrdí Zuzana Vrbová z cestovnej kancelárie Travel & Business Centre, ktorá sa predaju svadieb venuje už od roku 2004. Osobitý prístup a vysoká odbornosť pracovníkov sú zárukou spokojnosti klientov. „Každý náš špecialista má osobne precestované destinácie, ktoré ponúka a aj vďaka tomu vieme klientom ´ušiť svadbu na mieru´ presne podľa ich požiadaviek. Aj napriek tomu, že sa snažíme párom poskytnúť absolútnu intimitu a súkromie, aby svoje chvíle vedeli prežiť v súkromí, mnohých určite poteší  fakt, že takáto forma svadby v cudzine alebo svadobnej cesty je cenovo oveľa výhodnejšia ako klasický pobytový zájazd. Naša cestovná kancelária ponúka napríklad rôzne atraktívne  zľavy pre nevesty – v niektorých hoteloch to môže byť až mínus 50% z pôvodnej ceny za ubytovanie“, dodáva Zuzana Vrbová.
Svadobná cesta do raja pre tých, čo už sú zosobášení,
alebo sa len nevedia vzdať tradičnej svadby a hostiny s blízkymi a priateľmi, nie je vidina svadobnej cesty v exotike až taká nereálna. „Samozrejme, každá nevesta je princezná a má nárok na špeciálnu pozornosť. Medzi takú patria i zľavy trvajúce polroka po sobáši na Slovensku,“ zdôrazňuje Zuzana Zjavková, špecialistka na prípravu svadieb v zahraničí. „ Exotika je o láske a vášni a preto by si ju mali vychutnať všetci zamilovaní. Aj preto sme sa na  http://www.svadba-v-raji.sk/  rozhodli, že každej dvojici, ktorá oslavuje päťročnicu svojho šťastia, poskytneme rovnaké zľavy, ako mladomanželom. Výhodné dovolenky si môžu manželia užívať každé výročie, ktoré je násobkom piatich rokov spoločného šťastia (vždy 3 mesiace pred a po výročnom dátume svadby). Aj v tomto prípade ponúkame napríklad na Mauríciu alebo Seychelách zľavu až do výšky 50% z ceny pobytu pre manželku.“
Dych berúca romantika v exotike..
Odpovedajte aj vy na otázku „Kam sa chystáte na svadobnú cestu?“, jednoduchým sloganom „do raja“! Vôbec nebudete klamať. Či sa rozhodnete pre biele pláže čarovných Seychel, drsnú romantiku zeleného Maurícia, ospalú nádheru maldivských ostrovov, či farebnú exotiku Francúzskej Polynézie.  Určite si spôsob, akým sa vyberiete do spoločného života. Čím bude krajší, tým svoju lásku viac požehnáte. Tak neváhajte a investujte do nej, pretože len láska si to skutočne zaslúži a vráti vám to tou najkrajšou formou.

Čítané: 842 x