Rozšírené hľadanie
Utorok 16. Apríl 2024 |
meniny má Dana, Danica

mBank

Nachádzate sa: Hlavná stránka
Čo je to mBank?Commerzbank
mBank vstúpila na slovenský trh v novembri 2007. Aktuálne ponúka tieto okruhy produktov: bežné účty vedené bezplatne, sporiace účty, úvery na bývanie a hotovostné pôžičky. mBank je viac ako banka, je to spôsob myslenia.
Čo mi ponúka mBank?


mKONTO je jediný bežný účet na Slovensku, ktorý môžete využívať úplne bez poplatkov. V cene 0 € (0 Sk) zahŕňa všetky najčastejšie využívané operácie bez obmedzenia počtu. VISA karta zdarma, výbery z bankomatov všade v zahraničí bez poplatkov!

Sporiaci účet eMAX je najvýhodnejším spôsobom, ako zhodnotiť svoje úspory bez akejkoľvek viazanosti. Vysoký úrok, vklady a výbery kedykoľvek a VISA karta zdarma.

Už ste si niekedy zrátali, koľko vás stoja ročne pri podnikaní všetky bankové poplatky? mBank ako prvá prináša podnikateľské účty pre živnostníkov, ktoré sú neporovnateľnou alternatívou voči súčasným predraženým a nevýhodným účtom!

Či už máte na účtoch tisíce alebo milióny, v mBank ich budete môcť nechať zarábať bez administratívy a formalít na výhodnom sporiacom podnikateľskom účte. Vklad aj výber bude možný kedykoľvek a s nulovou administrativou.

mHYPOTÉKA – na kúpu nehnuteľnosti, refinancovanie hypotéky z inej banky alebo bezúčelová (tzv. americká) hypotéka. 0 € (0 Sk) za posúdenie žiadosti, 0 € (0 Sk) za poskytnutie úveru, 0 € (0 Sk) za predčasné splatenie, 0 € (0 Sk) za mimoriadnu splátku. Znížte si splácaný úrok až na nulu vďaka unikátnemu bilančnému mechanizmu!

Excelentné riešenie, ako si požičať peniaze rýchlo, jednoducho a bez ručiteľa. Potrebujete získať rýchlu hotovosť na čokoľvek? Chcete ju mať rýchlo, bez zbytočných formalít a za výhodných podmienok?

Pripravujeme spustenie zaujímavých úverových produktov pre podnikateľov!
xAko si objednám účty mBank?
Vyplním jednoduchý formulár na partnerskej stránke...
...počkám si na kuriéra, ktorému po overení mojej totožnosti podpíšem zmluvy...
...počkám si na aktivačný email od mBank...
...aktivujem si ho a môžem začať používať mProdukty!

Na prepočet bol použitý konverzný kurz 1 € = 30,1260 Sk