Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Čo je to mBank?

mBank - retailové bankovníctvo BRE Bank SA, člen skupiny CommerzbankCommerzbank

mBank je súčasťou silnej finančnej skupiny Commerzbank, ktorá je druhou najväčšou bankou v Nemecku a jednou z vedúcich finančných inštitúcií v Európe. Na slovenský trh vstúpila v novembri 2007. V súčastnosti ponúka tri okruhy produktov: bežné účty vedené bezplatne, sporiace účty a úvery na bývanie. V druhej fáze, v priebehu roka 2008 predstaví spotrebné úvery, hypermarket investičných fondov, kreditné karty a produkty pre podnikateľov.

Obchodnú sieť mBank bude tvoriť 6 Finančných Centier a 9 mKioskov. Finančné Centrá sú otvárané postupne vo väčších mestách, mKiosky sú situované najmä v obchodných centrách. Návštevník v nich nájde terminály s prístupom k internetu, ktoré mu zabezpečia jednoduchú obsluhu svojich účtov a telefóny s priamym spojením s call-centrom mLinka. Taktiež môže využiť služby našich finančných poradcov. Primárnym prevádzkovým a predajným kanálom mBank je však naďalej internet a telefón, pomocou ktorých môžu mať Klienti neprežitý prehlaď o svojich financiách.

mBank je transparentná a otvorená banka, ktorá chce poznať názory a požiadavky ľudí. Preto na svojich webových stránkach používame moderné komunikačné nástroje – mFórum a mBlog. Budúci aj súčasní klienti tu môžu pohodlne a aktívne diskutovať medzi sebou, ako aj so špecialistami a bežnými zamestnancami mBank.





Ako si objednám účty mBank?
Vyplním jednoduchý formulár na partnerskej stránke...
...počkám si na kuriéra, ktorému po overení mojej totožnosti podpíšem zmluvy...
...počkám si na aktivačný email od mBank...
...aktivujem si ho a môžem začať používať mProdukty!

Na prepočet bol použitý konverzný kurz 1 € = 30,1260 Sk