Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech

Prehľad najčítanejších článkov

5 JEDNODUCHÝCH trikov, ktoré udržia váš domov čistý a voňavý! Zaberú minimum času Čítané: (19)

Čas.sk 29.03.2024 05:30 Všetci to dobre poznáme. Strávime dlhé hodiny upratovaním a o chvíľu náš domov vyzerá, akoby sme nepohli ani prstom. To je však už minulosťou. Odborníčka na upratovanie odhaľuje 5 najlepších domácich trikov, ktoré vám pomôžu upratať váš domov v minimálnom čase.

Nedostatok pediatrov zhoršuje vedomosti žiakov. Školská inšpekcia zverejnila dôkaz Čítané: (18)

Stratégie online 01.04.2024 07:30 Dieťa bolí brucho, necíti sa dobre, má mierne zvýšenú teplotu. Rodič ho poľutuje, lieči bez návštevy lekára a ospravedlní na päť dní zo školy. Alebo ani nie. Pre údajnú chorobu mu vystaví ospravedlnenku, no v skutočnosti išli na rodinnú lyžovačku. Rodičia mohli v minulosti ospravedlniť svoje dieťa z...

3 kroky starostlivosti o turistické topánky Čítané: (15)

News.sk - magazíny 12.04.2024 10:30 Skutočne kvalitná turistická obuv nie je lacná. Ide však o investíciu do vášho pohodlia, bezpečnosti a zdravia nôh. Na turistickej obuvi nešetrite a postarajte sa o to, aby vám čo najdlhšie vydržala. Správnou údržbou… The post 3 kroky starostlivosti o turistické topánky appeared first on Slovak magazín.

3 znamenia, ktoré majú najväčšiu šancu stať sa MILIARDÁRMI: Je vaše medzi nimi?! Čítané: (15)

Čas.sk 11.04.2024 01:30 Život bez stresu z nedostatku financií a možnosť si dopriať čokoľvek, po čom hrdlo ráči. Tak vyzerá každodenný, bežný život boháčov, podnikateľov, ktorí vďaka práci a troche šťastia kraľujú na trhu. Na základe ich úspechu bolo určené, ktoré 3 znamenia zverokruhu majú najväčšiu šancu stať sa miliardárom. 

Sebavedomý Ivan Korčok a frustrovaný Peter Pellegrini idú do finále  Čítané: (15)

Aktuality.sk 02.04.2024 10:01  Už len dva dni do volebného moratória.

Bieloruskí hackeri útočili na závod na výrobu hnojív, aby vyvinuli tlak na vládu Čítané: (14)

Topky.sk - Zahraničné 20.04.2024 04:31 MINSK - Skupina bieloruských hackerov-aktivistov tvrdí, že prenikla do počítačov v najväčšom bieloruskom závode na výrobu hnojív. Kyberútokom chce vyvinúť tlak na vládu a prinúť ju prepustiť politických väzňov, uvádzajú podľa piatkovej správy agentúry AP.

4 športové aktivity, ktoré vám spestria jeseň Čítané: (14)

News.sk - magazíny 16.04.2024 12:30 Jeseň so sebou zvyčajne prináša okrem dažďov a ochladenia aj nádhernú žlto-oranžovú prírodu, ktorá tvorí tie najkrajšie scenérie.  My vám prinášame tipy na 4 športové aktivity, vďaka ktorým si túto špeciálnu atmosféru vychutnáte v teple a pohodlí. Turistika Zdolávanie kopcov či hôr má na jeseň svoje čaro. Zelené koruny sa zmenia na zlatisté a slnko vám ukazuje ... Príspevok 4 športové aktivity, ktoré vám spestria jeseň zobrazený najskôr Popchips.sk.

7 otázok a odpovedí o kunách Čítané: (14)

News.sk - magazíny 16.04.2024 12:30 Trápi vás nájazd kuny v podkroví? Iste ste veľmi rýchlo zistili, že dostať kunu spod strechy nebude jednoduchá úloha. Vedzte, že v boji s kunou nie ste sami.

Ako správne vytiahnuť kliešťa? V žiadnom prípade ho nekrúťte Čítané: (14)

Aktuality.sk 05.04.2024 22:15  Existuje mnoho mylných predstáv o kliešťoch a ich odstraňovaní.

Koľko tukov by sme mali denne prijať? Čítané: (14)

Adresár.sk 01.04.2024 08:46 Tuky patria medzi nevyhnutné živiny, ktoré spolu s bielkovinami a sacharidmi tvoria základ vyváženej stravy. Mylné predstavy a obavy z ich konzumácie vznikli na pozadí rôznych svetových trendov v stravovaní... The post Koľko tukov by sme mali denne prijať? first appeared on Magazín Adresár.

Odborníčka varuje rodičov: ochutnávanie alkoholu deťmi môže viesť k závislosti Čítané: (14)

Aktuality.sk 01.04.2024 03:00  V neziskovej organizácii Trojlístok pracujú s desať a viacročnými deťmi, ktoré majú problémy s alkoholom. Terapeutka Šoltésová vysvetľuje, že ak vyhľadá pomoc rodič dieťaťa vo veku 11 rokov, tak tá história ochutnávania je asi dlhšia.

Na túru či do mesta? Aké vlastnosti nesmú chýbať vášmu batohu? Čítané: (13)

Kdekedy.sk 11.04.2024 05:38 Ak sa chystáte do mesta alebo na nejaký turistický výlet s kamarátmi, okrem vhodného oblečenia nezabudnite ani na doplnky, ktoré by sa vám mohli hodiť. Medzi veľmi žiadané doplnky v… Príspevok Na túru či do mesta? Aké vlastnosti nesmú chýbať vášmu batohu? zobrazený najskôr Kde kedy.sk.

Európska centrálna banka by mohla začať znižovať úrokové sadzby skôr, než sa očakáva Čítané: (13)

Aktuality.sk 01.04.2024 03:00  Uviedol to guvernér Rakúskej národnej banky Robert Holzmann.

Česko zasypal prach ze Sahary: Zhorší ovzduší, meteorologové vydali varování Čítané: (13)

Blesk.cz 30.03.2024 16:15  Do Česka se začalo od noci dostávat od jihozápadu velké množství saharského prachu. Zhoršuje ovzduší, zamlžuje oblohu a výrazně ovlivní dnešní maximální teploty, oznámil ráno na sociální síti X Český hydrometeorologický ústav . Dříve uvedl, že prach může teploty snížit, protože tlumí sluneční paprsky. Smogovou situaci ČHMÚ nevyhlásil, protože koncentrace prachu v ovzduší podle očekávání brzy klesly. Lidé by nicméně měli úroveň znečištění sledovat a někteří by se měli vyhnout výraznější fyzické aktivitě.

Tipy, ako vybrať letnú dovolenku Čítané: (13)

News.sk - magazíny 27.03.2024 01:30 Už teraz sa tešíte na letný relax a oddych? Predpokladom skvelej letnej dovolenky je jej správny výber. Avšak vybrať tú správnu letnú dovolenku môže byť často výzvou. S neprebernými možnosťami a destináciami je dôležité vedieť, ako postupovať. Našich niekoľko tipov vám výber uľahčí. Stanovenie reálneho rozpočtu Prvým krokom pri plánovaní letnej dovolenky je stanoviť si rozpočet. Príspevok Tipy, ako vybrať letnú dovolenku zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.