Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Prehľad najčítanejších článkov

Bieloruskí hackeri útočili na závod na výrobu hnojív, aby vyvinuli tlak na vládu Čítané: (14)

Topky.sk - Zahraničné 20.04.2024 04:31 MINSK - Skupina bieloruských hackerov-aktivistov tvrdí, že prenikla do počítačov v najväčšom bieloruskom závode na výrobu hnojív. Kyberútokom chce vyvinúť tlak na vládu a prinúť ju prepustiť politických väzňov, uvádzajú podľa piatkovej správy agentúry AP.

5 tipov, ktoré zaručia bezpečnú jazdu na štvorkolke Čítané: (9)

News.sk - magazíny 18.04.2024 06:30 Priaznivci off road jazdy nedajú na štvorkolky dopustiť.  V médiách sú tieto stroje vykresľované ako besniace vozidlá, ktoré škodia prírode a sú príčinou nehôd. Takúto nálepku majú štvorkolky neprávom. Ide o vcelku bezpečné vozidlá a riziko nehody závisí hlavne od jazdca. Ako sa vyhnúť nepríjemnostiam a rizikám počas jazdy? 1. Spoznajte svoju štvorkolku Pomaly ďalej zájdete, takže štvorkolku, ktorú ste Príspevok 5 tipov, ktoré zaručia bezpečnú jazdu na štvorkolke zobrazený najskôr Bikiny.sk.

3 TOP tipy na dovolenku v Egypte! Čítané: (8)

Čas.sk 22.04.2024 06:00 Ak chcete v lete zažiť exotickú All inclusive dovolenku, zaostrite na Egypt. Ponúka výborný pomer ceny a kvality a je to jedna z najbližších exotických destinácií. Leto tu má atraktívne výhody: menej turistov, nižšie ceny i kratšie rady na atrakcie.

5 dôvodov, prečo je Danubius One ideálnym miestom na bývanie Čítané: (8)

News.sk - magazíny 20.04.2024 01:01 Každý si pod pojmom ideálne bývanie predstavuje niečo iné. Pre niekoho to je pokojný domček na vidieku uprostred prírody, pre niekoho zas miesto, kde sa stále niečo deje. Nájsť niečo medzi tým môže byť dosť ťažké, ale určite to nie je nemožné. Danubius One je miestom, kde sa spája pokoj ale aj jemný ruch mesta. The post 5 dôvodov, prečo je Danubius One ideálnym miestom na bývanie appeared first on TOP5 magazín.

4 tipy na zariadenie detskej izbičky na podporu kreativity Čítané: (8)

News.sk - magazíny 19.04.2024 14:15 Máte doma malú ratolesť a chcete jej dopriať izbičku, ktorá pre ňu bude kreatívnym útočiskom… Príspevok 4 tipy na zariadenie detskej izbičky na podporu kreativity zobrazený najskôr internetový magazín Bývať.

William prelomil mlčanie o ťažko chorej Kate: SĽUB, z ktorého sa tisnú slzy do očí Čítané: (8)

Čas.sk 18.04.2024 17:30 Princ William sa účasťou na charitatívnych podujatiach vrátil k svojím oficiálnym povinnostiam. Tie minulý mesiac prerušil po tom, ako jeho manželke Kate diagnostikovali rakovinu. A práve na jednom z podujatí padol z jeho úst dojemný sľub.

10 informácií o UTV štvorkolkách Čítané: (8)

News.sk - magazíny 18.04.2024 06:30 Pre poľovníkov, farmárov alebo majiteľov veľkých pozemkov nie sú štvorkolky neznámym pojmom. Dobre vedia, že ide o vozidlá, bez ktorých by nedokázali prejsť… The post 10 informácií o UTV štvorkolkách appeared first on Auto4x4.sk.

Vláda utekla od originálu. Senát upravil definici takzvaného anticikanismu Čítané: (8)

iDnes - Zpravodajství 17.04.2024 20:30 Senát podobně jako vláda přijal definici protiromských postojů, tedy takzvaného anticikanismu, aby tím odmítl předsudečné a stereotypní chování proti romské menšině. Svou verzi právně nezávazné definice ale v porovnání s její vládní podobou formulačně upravil tak, aby více odpovídala anglickému originálu, který v roce 2020 stanovila Mezinárodní aliance pro připomínání holocaustu .

16-ročný chlapec je nezvestný: Odišiel z internátu a odvtedy o ňom nik nevie! Polícia prosí o pomoc Čítané: (8)

Čas.sk 17.04.2024 20:15 Polícia pátra po 16-ročnom chlapcovi z Banskej Bystrice, ktorý je nezvestný od utorka rána. Renato Pietro De Vellis odišiel okolo 7.00 h z internátu Strednej odbornej školy Pod Bánošom a odvtedy nedal nikomu vedieť, kde sa zdržiava. Informovala o tom v stredu na sociálnej sieti banskobystrická krajská polícia.

Vláda projedná regulaci trhu s kryptoaktivy či peníze pro hasiče a policisty Čítané: (8)

Blesk.cz 17.04.2024 11:30  Regulaci trhu s kryptoaktivy a úpravu příslušných pravomocí České národní banky projedná na dnešním zasedání vláda. Ministři také rozhodnou o penězích pro policii a hasiče, kteří se podíleli nebo budou podílet na zabezpečení mistrovství světa v biatlonu a v ledním hokeji. Zasedání kabinetu se uskuteční bez premiéra Petra Fialy , který je na pracovní cestě ve Spojených státech.

Nový dopravný systém v Banskobystrickom kraji: Časť problémov ostala a prichádzajú ďalšie zmeny Čítané: (7)

Aktuality.sk 21.04.2024 01:47  Aj v apríli sme sa stretli s prípadmi, keď šoféri púšťali cestujúcich bez platenia.

Najhoršie správy sa potvrdili: Dušan Grúň bojuje o život! Slová užialenej manželky trhajú srdce Čítané: (7)

Čas.sk 20.04.2024 22:15 Smutné správy. Legendárny slovenský spevák Dušan Grúň bojuje o život. Aktuálne má ležať na JIS-ke v jednej z bratislavských nemocníc.

Súd oslobodil spod obžaloby exšéfa odboru NBS Barriho v kauze Rapid Life Čítané: (7)

Pravda.sk - Správy 18.04.2024 14:30 Rozsudok nie je právoplatný, o odvolaní prokurátora rozhodne Najvyšší súd.

Muselo to prísť: Diváci VYHODILI z Let's Dance TENTO tanečný pár! Čítané: (6)

Čas.sk 22.04.2024 06:00 Ôsme kolo Let's Dance sa skončilo! Známe tváre a ich taneční partneri či partnerky to opäť odpálili na parkete v plnej paráde. Avšak aj tentokrát sa musel so šou niekto rozlúčiť.

Dusno v koalícii kvôli postu šéfa parlamentu: Drucker v tom má jasno! PS načrtlo, či podporí Rašiho Čítané: (6)

Topky.sk - Domáce 21.04.2024 19:00 BRATISLAVA - V otázke nominácie na nového predsedu Národnej rady SR platí podľa šéfa rezortu školstva Tomáša Druckera koaličná zmluva. Špekulovať o prípadných konfliktoch v koalícii mu príde zbytočné. Poslankyňa NR SR Lucia Plaváková si myslí, že rozbroje v koalícii je vidieť nielen v tejto otázke. Pripustila možnosť, že Progresívne Slovensko by do funkcie šéfa parlamentu nepodporilo aktuálneho kandidáta Hlasu, ministra investícií Richarda Rašiho. Uviedli to v nedeľu v diskusnej relácii RTVS O 5 minút 12.