Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech

Magazíny

Informácie pod jednou strechou. Textilné verzus kovové snehové reťaze

Auto-suciastky.sk 23.04.2024 15:15 Myslieť v lete na snehové reťaze nie je bláznovstvo, ale skvelý nápad, ktorý vám ušetrí peniaze. Práve v tomto období sa dajú zohnať všetky typy snehových reťazí za akciové ceny. Ak viete, že v zime budete jazdiť častejšie v horách, tak je práve teraz vhodný čas na kúpu reťazí. Otázka znie, aké reťaze sú Príspevok Informácie pod jednou strechou. Textilné verzus kovové snehové reťaze zobrazený najskôr auto-súčiastky.sk. Čítané: (3)

Viete, ako prebiehajú testy pneumatík?

Auto-suciastky.sk 23.04.2024 15:15 Testy pneumatík sa uskutočňujú z mnohých dôvodov. Jedným z nich je tiež to, aby pomohli vodičom zorientovať sa v ponuke pneumatík a vybrať si tie najvhodnejšie pre svoje vozidlo. V tomto článku sa dozviete všetko, čo by vás o testovaní pneumatík mohlo zaujímať. Kto testuje pneumatiky Tie najrozsiahlejšie, a zároveň aj najuznávanejšie testy pneumatík, vykonáva nemecká spoločnosť Príspevok Viete, ako prebiehajú testy pneumatík? zobrazený najskôr auto-súčiastky.sk. Čítané: (2)

Náhradné diely cez internet

Auto-suciastky.sk 23.04.2024 15:15 Internet ponúka každému obrovskú možnosť výberu, už nie ste odkázaní na konkrétneho predajcu a jeho ceny. Dnes, ak chcete zistiť koľko stojí napríklad konkrétna autosúčiastka Škoda u konkurencie, nemusíte sa nutne trepať v zápche cez celé mesto do konkurenčného autoservisu, len aby ste aj tak zistil, že im pred 15timi Príspevok Náhradné diely cez internet zobrazený najskôr auto-súčiastky.sk. Čítané: (2)

Bluetooth sa vďaka novej aktualizácie stáva štandardom smart domovov

Bluetooth.sk 23.04.2024 15:00 Bluetooth bude ďalším štandardom pre rodiny v smart domovoch. Bezdrôtové zariadenia už dlhodobo zvádzajú boj o pozíciu nástroja slúžiaceho na pripojenie všetkého smart príslušenstva v domove. Ďalší krok prichádza práve od Bluetooth. Nad týmto štandardom dlhodobo dohliada skupina Bluetooth SIG, ktorá pred týždňom vydala novú aktualizáciu pre Bluetooth sieť mesh. Táto špecifikácia umožní zariadeniam vytvárať sieťovú sieť a vzájomnú Príspevok Bluetooth sa vďaka novej aktualizácie stáva štandardom smart domovov zobrazený najskôr Bluetooth.sk. Čítané: (2)

Oplatí sa vašej firme prejsť na systém čiarových kódov?

Bluetooth.sk 23.04.2024 15:00 Počas rastu firmy podnikatelia začnú uvažovať o nových technológiách, ktoré by na jednej strane šetrili výdavky a na druhej priniesli zisk. Jenou z takýchto technológií je označovanie tovaru čiarovými kódmi. V prípade, že ste majiteľom skladu alebo kuriérskej služby, bez čiarových kódov vaša firma nikdy nedosiahne progres. Vstupné náklady a školenia Začneme jedinými nevýhodami, ktoré so sebou systém čiarových kódov Príspevok Oplatí sa vašej firme prejsť na systém čiarových kódov? zobrazený najskôr Bluetooth.sk. Čítané: (2)

Ako vytvoriť udalosť na Facebooku?

Udalost.sk 23.04.2024 11:00 Využili ste už niekedy možnosť vytvoriť udalosť na Facebooku a pozvať na ňu svojich priateľov? Takýmto spôsobom môžete spropagovať napríklad narodeniny člena rodiny a rozposlať tak elektronické pozvánky. Alebo aj rôzne iné udalosti, o ktoré sa chcete so svojimi priateľmi alebo známymi podeliť! Rozhodnutie je len na vás. Poradíme vám, ako vytvoriť udalosť na Facebooku. Vytvorenie udalosti krok Príspevok Ako vytvoriť udalosť na Facebooku? zobrazený najskôr Udalosť.sk. Čítané: (2)

Šampiňóny sú naozaj zdravé! Ako pomáhajú?

Sampiony.sk 23.04.2024 10:45 Hovorí Vám niečo názov Pečiarka záhradná? Že nie? A čo tak šampiňóny? Tie už určite poznáte! Možno rastú aj vo Vašej záhrade a Vy ani netušíte, aké sú zdravé. A okrem toho naozaj chutné. Prezradíme Vám, aké vitamíny a výživné látky šampiňóny obsahujú. Šampiňóny – bojovníci proti rakovine Pri najbližšej príprave chutnej šampiňónovej polievky alebo omáčky, sa už na Príspevok Šampiňóny sú naozaj zdravé! Ako pomáhajú? zobrazený najskôr Šampióny.sk. Čítané: (2)

Hľadáte nového zubára? Stavte na profesionalitu!

Multivitamin.sk 23.04.2024 10:45 Bielenie zubov, dentálna hygiena či voperovanie zubných implantátov. Tieto neľahké činnosti vyžadujú veľkú profesionalitu, práve preto by ste si pri voľbe nového zubára mali dávať veľký pozor! Zuby sú pre nás veľmi dôležité. Vďaka nim si môžeme vychutnávať naše obľúbené jedlá a ak chceme, aby nám vydržali slúžiť čo najdlhšie, mali by sme im venovať dostatočnú The post Hľadáte nového zubára? Stavte na profesionalitu! appeared first on multivitamin.sk. Čítané: (2)

Pozor na vysoké pokuty za jazdenie na skútri bez preukazu

Motoristi.sk 23.04.2024 10:45 Každá vodná hladina sa môže zmeniť z minúty na minútu z priateľskej či pokojnej na divokú a nebezpečnú. Práve z tohto dôvodu je nutné, aby ste vždy rešpektovali pravidlá, zákony a nariadenia týkajúce sa nielen plavby, ale tiež realizovania rôznych vodných športov. Čítané: (2)

5 tipov, ako zvládnuť horúčavy v automobile

Auto-bateria.sk 23.04.2024 04:33 Staršie vozidlá nemajú zabudovanú klimatizáciu, a preto sa ich interiér mení v lete na peklo. Pri vonkajšej teplote 30 °C sa môže vnútorná teplota vo vozidle vyšplhať na dvojnásobok. Pred pár dňami sme mali na Slovensku teploty ešte vyššie, takže cestovanie autom bez klímy bolo utrpením. Avšak ani klimatizácia nie je niekedy Príspevok 5 tipov, ako zvládnuť horúčavy v automobile zobrazený najskôr Auto-bateria.sk. Čítané: (2)

Čo sa oplatí vidieť v Monte Carle

Montecarlo.sk 23.04.2024 04:32 Túžite po skutočnom luxuse? Ak si chcete obzrieť jachty veľké ako domy a milionárske sídla väčšie ako sídliská, nemusíte cestovať na Arabský polostrov. Túžbu po luxuse Vám splní francúzske Monte Carlo! Okrem luxusu tu však môžete zažiť aj kadečo iné. A nemusíte ani minúť priveľa peňazí. Tieto veci by ste v Monte Carle rozhodne mali vidieť. Prístav v Monte Príspevok Čo sa oplatí vidieť v Monte Carle zobrazený najskôr Monte Carlo.sk. Čítané: (2)

Pozor na kuny vo vašom dome!

Internetový magazín Banner.sk 22.04.2024 06:15 Vedeli ste o tom, že kuny patria do čeľade lasicovitých a majú srsť od svetložltej po čiernohnedú s oranžovou škvrnou, ktorá sa im v zime objavuje na hrudníku? Majú krátke nohy, úzke telo so špicatým nosom a samce sú zvyčajne väčšie ako samice. Na život uprednostňujú predovšetkým staré lesy a svoje brlohy si zvyčajne robia v The post Pozor na kuny vo vašom dome! first appeared on Banner.sk. Čítané: (2)

Tandemový zoskok ako ideálny adrenalínový zážitok

Internetový magazín Travelpost.sk 22.04.2024 01:30 Chcete zážitok, na ktorý do konca života nezabudnete? V tom prípade je tandemový zoskok pre vás to pravé riešenie. Môže ísť aj… The post Tandemový zoskok ako ideálny adrenalínový zážitok appeared first on Travelpost.sk. Čítané: (2)

Parlamentné voľby na Slovensku a možnosť voliť zo zahraničia

Parlamentne-volby.sk 23.04.2024 15:15 Parlamentné voľby sú v každom demokratickom štáte základnou formou volieb zástupcov do zákonodarného zboru. Keďže aj Slovenská republika je demokratickým štátom, rovnako aj u nás sa každé štyri roky konajú parlamentné voľby, v rámci ktorých si občania volia zástupcov do Národnej rady Slovenskej republiky. Princípy parlamentných volieb na Slovensku Princípy parlamentných volieb na Slovensku sú zakotvené v základnom zákone Príspevok Parlamentné voľby na Slovensku a možnosť voliť zo zahraničia zobrazený najskôr Parlamentné voľby.sk. Čítané: (1)

Parlamentné voľby. Aký je volebný systém na Slovensku?

Parlamentne-volby.sk 23.04.2024 15:15 Chystáte sa k volebným urnám po prvýkrát? Alebo ste sa jednoducho o parlamentné voľby a volebný systém nikdy nezaujímali? V tom prípade si prečítajte nasledujúce riadky, v ktorých sa dozviete čosi o volebnom systéme pri voľbách do Národnej rady Slovenskej republiky. Parlamentné voľby – základné informácie Voľby do Národnej rady Slovenskej republiky sa konajú každé štyri roky, a to vždy v sobotu. Trvajú Príspevok Parlamentné voľby. Aký je volebný systém na Slovensku? zobrazený najskôr Parlamentné voľby.sk. Čítané: (1)