Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Ostatné

Nová éra poľovníctva: Otvorte sezónu s kvalitnou výbavou do náročných podmienok

News.sk - magazíny 28.03.2024 09:15 Poľovníctvo je odvetvie, ktoré sa s novými technológiami neustále vyvíja, a práve využitie poľovníckej termovízie a systémov pre nočné videnie je toho… The post Nová éra poľovníctva: Otvorte sezónu s kvalitnou výbavou do náročných podmienok appeared first on Zalesactvo.sk. Čítané: (3)

Prerastajú vám cez hlavu? Skvelé tipy, ako znížiť náklady na tlač

News.sk - magazíny 28.03.2024 09:15 V každej kancelárii, a dokonca aj v domácnostiach, je tlač súčasťou bežného života. V dôsledku toho môžu byť náklady na tonery pre tlačiarne pomerne vysoké. Avšak, s niekoľkými strategickými krokmi môžete tieto výdavky výrazne znížiť. Tu je niekoľko tipov, ako na to. Vyberte si správne tonery Keď hľadáte do svojej vyťaženej domácej alebo firemnej tlačiarne The post Prerastajú vám cez hlavu? Skvelé tipy, ako znížiť náklady na tlač appeared first on ÚSPEŠNÝ.SK | Internetový magazín pre úspešných. Čítané: (3)

Ostré kontúry a žiarivé farby: Hrdinovia zákulisia kreatívneho marketingu

News.sk - magazíny 28.03.2024 09:15 V súčasnom digitálnom veku sa oblasť tlačových technológií neustále rozvíja a prináša pre dizajnérov, tlačiarne a výrobcov reklamy viaceré inovatívne riešenia. Dve technológie, ktoré výrazne ovplyvnili tento priemysel, sú aj rezací ploter a sublimačná tlačiareň. Zariadenia ponúkajú používateľom neobmedzené možnosti v oblasti výroby textilnej potlače a vytvárania reklamných materiálov. Poďme sa pozrieť na ich unikátne The post Ostré kontúry a žiarivé farby: Hrdinovia zákulisia kreatívneho marketingu appeared first on ÚSPEŠNÝ.SK | Internetový magazín pre úspešných. Čítané: (2)

V srdci prírody: Nevyhnutná výbava pre objavovanie krás Slovenska

News.sk - magazíny 28.03.2024 09:15 Slovenská príroda je ako stvorená pre dobrodružstvo. Či už sa chystáte na potulky po nekonečných lesoch, vysokohorské túry alebo pozorovanie divokej zveri, správna výbava je kľúčom k pohodlnej a bezpečnej… The post V srdci prírody: Nevyhnutná výbava pre objavovanie krás Slovenska appeared first on Karpaty. Čítané: (2)

Základné vybavenie efektívne fungujúcej kancelárie: Máte ho aj vy?

News.sk - magazíny 28.03.2024 09:15 Každá moderná kancelária sa spolieha na kvalitné vybavenie pre hladký chod svojich operácií. Od ergonomických stoličiek až po výkonné počítače, každý prvok je tu naozaj veľmi dôležitý. Avšak, jedným z najčastejšie prehliadaných, no nevyhnutných komponentov sú tonery pre tlačiarne. Toner: Srdce každej kancelárskej tlačiarne Bez toneru sa vaše dokumenty z digitálnej do hmatateľnej podoby nedostanú. The post Základné vybavenie efektívne fungujúcej kancelárie: Máte ho aj vy? appeared first on ÚSPEŠNÝ.SK | Internetový magazín pre úspešných. Čítané: (2)

Púchov: Skrytý klenot na mape Slovenska. Čo o ňom viete?

News.sk - magazíny 28.03.2024 09:15 Medzi zelenými kopcami a šumiacimi riekami západného Slovenska leží malé mesto Púchov, ktoré svojou neopakovateľnou… Príspevok Púchov: Skrytý klenot na mape Slovenska. Čo o ňom viete? zobrazený najskôr Destinácia.sk. Čítané: (2)

Tunisko a Turecko: Klenoty s ideálnymi podmienkami na celoročný relax

News.sk - magazíny 28.03.2024 09:15 Medzi perlami Stredozemného a úžasnými výhľadmi Egejského mora ležia dve fascinujúce krajiny, Tunisko a Turecko.… Príspevok Tunisko a Turecko: Klenoty s ideálnymi podmienkami na celoročný relax zobrazený najskôr Destinácia.sk. Čítané: (2)

Tribulus terrestris – aké su jeho účinky?

News.sk - magazíny 28.03.2024 09:15 Rozhodujete sa o doplnkoch stravy? Ak áno, tribulus terrestris je jedným z možných výberov, ktorý si zaslúži vašu pozornosť. Tribulus, známy aj ako kotvičník zemný, je bylina s pôvodom východnej Ázie, ktorá na seba upozornila v 80. rokoch minulého storočia. Táto nenápadná rastlina sa vyznačuje širokým spektrom výhod pre doplnkové stravovanie a alternatívnu medicínu. Tribulus The post Tribulus terrestris – aké su jeho účinky? appeared first on people.sk. Čítané: (2)

Brembo má osvetlené brzdové strmene. Zatiaľ len pre motorky

Pravda.sk - Motocykle 28.03.2024 04:00 Spoločnosť Brembo predstavila brzdové strmene s LED podsvietením. Čítané: (2)

Stěhování v Praze 8 a okolí: Profesionální a dostupné řešení pro rychlý přesun

UtulnyDum.cz 29.03.2024 02:31 Stěhování obecně není zrovna jednoduchý úkol. Zvládnout vše bez narušení pracovního a osobního života může být pořádná výzva. Proto se nabízí profesionální stěhovací služby, které vám celý proces výrazně usnadní. Čítané: (1)

Zateplení, zkrášlení i zútulnění. Koberce dokážou s interiérem hotové divy

UtulnyDum.cz 29.03.2024 02:31 Máte rádi koberce a nedáte na ně dopustit? Nebo snad spadáte do tábora jejich odpůrců? Neodsuzujte koberce a jejich funkčnost a raději se zamyslete nad tím, zda by vám nepřišly ve vašem domově vhod. Čítané: (1)

Ford GT40. Auto ktoré porazilo Ferrari. Má LeMans v krvi

Autosportfoto.sk 29.03.2024 02:30 Pri natáčaní videa som ešte nezažil taký ošial, aký spôsobovalo toto auto v bežnej premávke. Čítané: (1)

Septembrový návrat do školy: ako motivovať deti na školský režim

Bábätko - radosti a starosti 29.03.2024 02:16 Návrat do školy je vždy ťažký pre tých, ktorí nemajú dostatok motivácie a nastavenia hlavy vhupnúť do učenia. Ako tomu dopomôcť? Príspevok Septembrový návrat do školy: ako motivovať deti na školský režim zobrazený najskôr Bábätko - radosti a starosti. Čítané: (1)

Téma detskej zlosti v knihe Oliver, nezlosti sa!

Bábätko - radosti a starosti 29.03.2024 02:16 Každé dieťa chce občas robiť všetko samé, hoci to ide aj tvrdohlavo a so vzdorom. Presne tak v správaní Olivera v knihe Oliver, nezlosti sa! Príspevok Téma detskej zlosti v knihe Oliver, nezlosti sa! zobrazený najskôr Bábätko - radosti a starosti. Čítané: (1)

zaspávanie detí s knihou Oliver, choď už spať

Bábätko - radosti a starosti 29.03.2024 02:16 Čo takto skúsiť uspávanie s knihou Oliver, choď už spať o jazvecovi Oliverovi, ktorý je v tomto rovnaký ako vaše deti? Príspevok zaspávanie detí s knihou Oliver, choď už spať zobrazený najskôr Bábätko - radosti a starosti. Čítané: (1)