Rozšírené hľadanie
Utorok 19. Marec 2024 |
meniny má Jozef

Šport - Cyklo

Neziderská cyklostezka – na kole po slunečné straně Rakouska

19.03.2024 11:31 Neziderské jezero je po Balatonu druhé největší stepní jezero ve střední Evropě. Jeho maximální hloubka nepřesahuje dva metry a v důsledku toho je i poměrně teplé. Cyklostezka, která je okolo jezera vybudována, se jako jediná v Rakousku pyšní 5 hvězdami asociace ADFC

Francie na kole – Nice a Azurové pobřeží

18.03.2024 11:15 „Chtěl bych do Nicy,“ říká nesměle Pierre Richard ve známé francouzské komedii. Kdo by nechtěl okusit atmosféru prosluněného jihofrancouzského regionu. Už s prvním pohledem do mapy zjistíte, že rozmanitost této nejvýchodnější části Provence rozhodně nechybí. Ať už jde o historii, kulturu nebo přírodu a s tím spojené zážitky na kole.

Dunajská cyklostezka – opravdová cyklodálnice uprostřed Evropy

18.03.2024 11:15 Zkušení cykloturisté to dávno vědí, ovšem pokud s výlety na kole do zahraničí teprve začínáte, cyklostezka podél Dunaje je tou správnou volbou. Především její rakouská část byla často vzorem pro další dálkové cyklostezky, které dnes kopírují hlavní evropské řeky.

Sukne v súlade s najnovšími trendmi nájdete v MEDICINE

09.03.2024 07:45 Viete, aký typ sukne sa hodí pre vašu predstavu? V článku si prečítate zaujímavé informácie o dámskych sukniach. Na konci vám prezradíme, kde zoženiete jedinečné limitované kolekcie sukní vyrobené známymi umelcami a dizajnérmi. Aký typ sukne je pre vás vhodný na základe vašej postavy? Milé dámy, vedeli ste o tom, že sukne je možné ľahko prispôsobiť … Continued The post Sukne v súlade s najnovšími trendmi nájdete v MEDICINE appeared first on Cyklonews.sk.

Sagan prišiel o vodičský preukaz

02.03.2024 06:16 Peter Sagan prišiel o vodičský preukaz. Dvanásteho mája ho zastavila polícia vo Fontvieille, pretože javil známky opilosti. O 11:30 sa podrobil skúške, ktorá potvrdila podozrenia. Druhá skúška na stanici bola taktiež pozitívna. Súd v Monaku mu nadelil trojmesačný podmienečný trest, počas tejto doby prišiel aj o vodičské oprávnenie. Sagan a jeho ospravedlnenie View this post … Continued The post Sagan prišiel o vodičský preukaz appeared first on Cyklonews.sk.

8 faktorov, ktoré by ste mali zohľadniť pri kúpe horského bicykla

02.03.2024 06:16 Pri výbere ideálneho horského bicykla je potrebné zohľadniť rôzne faktory, ktoré vám pomôžu nájsť ten najvhodnejší model pre váš štýl jazdy a individuálne potreby. V tomto článku, pripravenom v spolupráci s Bikehouse.sk, vám predstavíme 8 kľúčových aspektov, ktoré by ste mali zvážiť pri nákupe horského bicykla. 1. Veľkosť horského bicykla Najprv by ste mali zohľadniť … Continued The post 8 faktorov, ktoré by ste mali zohľadniť pri kúpe horského bicykla appeared first on Cyklonews.sk.