Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa
Získali ste novú prácu a potrebujete k nej aj prechodný pobyt?

27.11.2019 18:02 Ponuka pracovných miest sa región od regiónu líši. Platí to aj pre jej finančné ohodnotenie. Preto nie je vycestovanie za lepším blahobytom nič nezvyčajné. Komplikácie môžu však nastať pri hľadaní nového bývania a pohodlia,... The post Získali ste novú prácu a potrebujete k nej aj prechodný pobyt? appeared first on AlinkaBook.

Ako efektívne ušetriť.

26.11.2019 13:30 Ušetriť si nejaké to euro na horšie časy je dobrý nápad. Ak viete ako šetriť, horších časov sa nedočkáte a vaša finančná rezerva bude len a len stúpať. Viete na čom všetkom môžete mesačne ušetriť? Babka k babke budú kapce – staré príslovie, ktoré ale platí aj v dnešných eurových časoch. Každý kto pracuje... The post Ako efektívne ušetriť. appeared first on AlinkaBook.

Jednoduché tipy na opravu a zariadenie novej kúpeľne

26.11.2019 13:30 Kúpeľňa je z hľadiska náročnosti prác považovaná za jeden z najkomplikovanejších priestorov v dome alebo byte. Avšak, kvôli zvýšenej vlhkosti je ju potrebné opravovať pomerne často. Ak si ale vyberiete správne materiály a postup... The post Jednoduché tipy na opravu a zariadenie novej kúpeľne appeared first on AlinkaBook.

Ako nájsť zmysel života po tom, čo vás navždy opustil najbližší človek

26.11.2019 13:30 Prispôsobiť ťažkým životným situáciám a ešte viac sa vyrovnať so skutočným zármutkom nie je pre každého z nás ľahké. A v tomto predvianočnom období, kedy sa má za jedným stolom stretnúť celá rodina a najbližší priatelia,... The post Ako nájsť zmysel života po tom, čo vás navždy opustil najbližší človek appeared first on AlinkaBook.

Ako sa po materskej pripraviť na prácu

26.11.2019 13:30 Chodiť do práce po dlhšej prestávke spôsobuje ženám rôzne pocity – od radosti z toho, že sa skončilo obdobie „domáceho vezenia“, až po hlboký smútok, ak je rozhodnutie ísť do práce diktované nevyhovujúcimi okolnosťami.... The post Ako sa po materskej pripraviť na prácu appeared first on AlinkaBook.

Čo robiť, ak je váš byt alebo dom príliš studený

26.11.2019 13:30 Mrazy sa blíži a teplota v mnohých našich bytoch alebo domoch nie je ani zďaleka najpohodlnejšia. Teplejšie sa obliekame, kupujeme obrovské množstvo vyhrievačov a podobných spotrebičov a spíme pod niekoľkými prikrývkami, čo ale v... The post Čo robiť, ak je váš byt alebo dom príliš studený appeared first on AlinkaBook.