Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa
Dovolenka na pobreží USA: S ESTA VISA nič nemožné!

25.06.2019 12:46 Leto je oficiálne tu! Aj napriek tomu, že máj bol studený a chladný, jún nás na Slovensku prekvapil priam tropickými teplotami. Skočili sme zo zubatej jari priamo do horúceho leta. Toto počasie mnohým evokuje more,... The post Dovolenka na pobreží USA: S ESTA VISA nič nemožné! appeared first on AlinkaBook.

Farebný svet ponožiek

25.06.2019 01:42 Zasa ponožky? Mnohí z nás si pamätajú časy svojho detstva, keď sme si pod vianočným stromčekom, okrem iných darčekov, nachádzali minimálne jeden pár ponožiek. A možno sme si smutne povzdychli, že zasa sme dostali ďalšie ponožky.... The post Farebný svet ponožiek appeared first on AlinkaBook.

5 vodných Montessori hier pre deti, ktoré si hravo pripravíte aj doma

24.06.2019 11:31 Poznáte už  Montessori? Niektorí si mylne pod týmto pojmom predstavujú rôzne typy drevených hračiek, iní si túto vyučovaciu metódu zamieňajú s naturalistickým spôsobom života, avšak nie je tomu celkom tak ani onak. Čo je to... The post 5 vodných Montessori hier pre deti, ktoré si hravo pripravíte aj doma appeared first on AlinkaBook.

Ako dochádzať do práce ekologicky?

20.06.2019 17:03 Pri ranných a poobedných dopravných kolónach mnoho ľudí uvažuje o alternatívnych spôsoboch dopravy. Možnosťou je hromadná doprava, ale ekologickým riešením je bicykel alebo elektrická kolobežka. Keďže je leto v plnom prúde vytiahnite pánske kraťasy a vydajte sa na... The post Ako dochádzať do práce ekologicky? appeared first on AlinkaBook.

5 tipov na raňajky pre deti

17.06.2019 21:36 Raňajky by mali telu dodať energiu, vitamíny a vlákninu a nemali by obsahovať zbytočne veľa cukru. Čo však robiť, keď máte doma dieťa, ktorému len tak ľahko neulahodíte? Prinášame vám 5 tipov na raňajky vhodné... The post 5 tipov na raňajky pre deti appeared first on AlinkaBook.

Hádanky o zvieratkách

15.06.2019 20:35 Vráťte sa spolu s nami do detských čias. Pripravili sme pre vás tie najlepšie hádanky o zvieratkách, ktoré nielenže potrápia hlavičky najmenších, ale zároveň zabavia celú rodinu. V tráve žijú, ver mi, muzikanti čierni.... The post Hádanky o zvieratkách appeared first on AlinkaBook.

5 úprimných citátov o priateľstve

15.06.2019 13:35 Rodinu si nevyberáme, priateľov však áno. Citáty o priateľstve učia, čo pre nás priateľ musí znamenať a aké je priateľstvo nielen v dnešnom svete cenné. Priateľstvo si cenila každá generácia, už od počiatku vekov.... The post 5 úprimných citátov o priateľstve appeared first on AlinkaBook.

Ako a kedy ukončiť priateľstvo

15.06.2019 13:35 Nie všetky priateľstvá v našich životoch pretrvávajú od škôlky až za hrob. Niektoré zaniknú prirodzene, no niektoré je potrebné ukončiť. Pýtate sa prečo? Dozviete sa v nasledujúcich riadkoch. Priateľstvo je totiž vzťah, ktorý by... The post Ako a kedy ukončiť priateľstvo appeared first on AlinkaBook.

Vinše k narodeniu dieťaťa

14.06.2019 23:37 Príchod bábätka na svet je vždy dôvodom na oslavu. Ak chcete originálnym spôsobom pogratulovať šťastným rodičom k ich uzlíčku šťastia, máme pre vás skvelé tipy na vinše k narodeniu dieťaťa. Dievčatko Krásnu zdravú dcérku... The post Vinše k narodeniu dieťaťa appeared first on AlinkaBook.

Kalkulačka na výpočet výšky materskej v roku 2019

14.06.2019 13:05 Každú ženu, či už tehotnú alebo iba pripravujúcu sa na rolu matky zaujíma, aká bude výška jej materskej. Počas materskej dovolenky, ktorá sa dovolenkou nazýva iba zo zvyku budete od štátu dostávať peňaždnú dávku,... The post Kalkulačka na výpočet výšky materskej v roku 2019 appeared first on AlinkaBook.

Hry na dovolenke

14.06.2019 02:36 Pri príprave na dovolenku treba myslieť aj na to, že môžu prísť aj daždivé dni a pribaliť do batožiny pre istotu aj spoločenské hry, knižky, omaľovánky s pastelkami, skladačky. Ideálne je však tráviť dovolenku... The post Hry na dovolenke appeared first on AlinkaBook.

Poľovníkov vodopád, skvelé miesto na rodinnú prechádzku

14.06.2019 02:36 Je nádherné babie leto a tak sme si nenechali újsť príležitosť na krásnu prechádzku jesennou prírodou. K poľovníkovmu vodopádu. Tentoraz to bola prechádzka nenáročná, pri ktorej sme si vzali so sebou aj kočík. Zase... The post Poľovníkov vodopád, skvelé miesto na rodinnú prechádzku appeared first on AlinkaBook.

Recept na chutné zeleninové lasagne pre vegetariánov

14.06.2019 02:36 Čo takto trošku odľahčiť od mäsa a pripraviť si vegetariánske lasagne? Zeleninové lasagne sú skvelou, ľahkou pochúťkou. Budete potrebovať: lasagne pláty 2 baklažány portobelo šampiňóny 3 plechovky paradajkovej omáčky čerstvé lístky bazalky 2... The post Recept na chutné zeleninové lasagne pre vegetariánov appeared first on AlinkaBook.

Familypark Neusiedlersee

14.06.2019 02:36 Ak hľadáte pre vaše deti nezabudnuteľný zážitok v podobe dňa plného hier, kolotočov a atrakcií, zábavný park v Neusiedlersee je pre vás to správne miesto. Len pár kilometrov za rakúskymi hranicami objavíte fantastický rozprávkový... The post Familypark Neusiedlersee appeared first on AlinkaBook.

Kliešťová sezóna je v plnom prúde! Ako kliešťa vybrať a kedy navštíviť lekára?

10.06.2019 09:32 S pribúdajúcim teplom postupne pribúda aj aktivita kliešťov, pre všetkých dobre známych pôvodcov infekčných a vírusových ochorení. Ako to teda s nimi v skutočnosti je? Na Slovensku nájdete asi 20 druhov kliešťov, pričom je potrebné podotknúť, že nie... The post Kliešťová sezóna je v plnom prúde! Ako kliešťa vybrať a kedy navštíviť lekára? appeared first on AlinkaBook.