Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela
Sedacia súprava ruka v ruke s obývačkou. Vytvorme si elegantný a útulný domov!

30.03.2020 00:03 Zariaďujete svoj dom alebo byt a chcete byť „in“? Môžete to dosiahnuť aj správnym výberom nábytku do jednotlivých miestností. Nezabúdajte na to, že aj neživé predmety veľa vypovedajú o svojom majiteľovi. Vdýchnite svojej obývačke život vďaka... The post Sedacia súprava ruka v ruke s obývačkou. Vytvorme si elegantný a útulný domov! appeared first on AlinkaBook.

Získali ste novú prácu a potrebujete k nej aj prechodný pobyt?

29.03.2020 03:12 Ponuka pracovných miest sa región od regiónu líši. Platí to aj pre jej finančné ohodnotenie. Preto nie je vycestovanie za lepším blahobytom nič nezvyčajné. Komplikácie môžu však nastať pri hľadaní nového bývania a pohodlia,... The post Získali ste novú prácu a potrebujete k nej aj prechodný pobyt? appeared first on AlinkaBook.

Ako efektívne ušetriť.

28.03.2020 01:31 Ušetriť si nejaké to euro na horšie časy je dobrý nápad. Ak viete ako šetriť, horších časov sa nedočkáte a vaša finančná rezerva bude len a len stúpať. Viete na čom všetkom môžete mesačne ušetriť? Babka k babke budú kapce – staré príslovie, ktoré ale platí aj v dnešných eurových časoch. Každý kto pracuje... The post Ako efektívne ušetriť. appeared first on AlinkaBook.

Jednoduché tipy na opravu a zariadenie novej kúpeľne

28.03.2020 01:31 Kúpeľňa je z hľadiska náročnosti prác považovaná za jeden z najkomplikovanejších priestorov v dome alebo byte. Avšak, kvôli zvýšenej vlhkosti je ju potrebné opravovať pomerne často. Ak si ale vyberiete správne materiály a postup... The post Jednoduché tipy na opravu a zariadenie novej kúpeľne appeared first on AlinkaBook.

Kuchyňa nás má v zime pekne zahriať

10.03.2020 03:31 Teplo domova nájdeme v zime aj v kuchyni. Chce to však správne vybavenú kuchyňu. Nechýba niečo v tej vašej? Čaje a čajíčky na mnoho spôsobov Nič nás v zime nezohreje tak, ako horúci čaj.... The post Kuchyňa nás má v zime pekne zahriať appeared first on AlinkaBook.