Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel
Boxerky pre mužov – ako si vybrať to najlepšie?

29.04.2020 23:02 Pravdou je, že len málokto si uvedomuje dôležitosť spodnej bielizne. Často nad ňou mnohí mávnu rukou len preto, že je to časť oblečenia pre ľudí v okolí neviditeľná. Na čo predsa investovať do niečoho čím... The post Boxerky pre mužov – ako si vybrať to najlepšie? appeared first on AlinkaBook.

Starostlivosť o pleť by mala byť vaším každodenným rituálom

25.04.2020 15:32 Ak si čistíte pleť len večer pred spaním, nie je to úplne postačujúce a podrobiť by ste ju mali očistnému rituálu aj každé ráno. Kľúčové je podnietiť pleť k očiste dvakrát denne, nič by... The post Starostlivosť o pleť by mala byť vaším každodenným rituálom appeared first on AlinkaBook.

Zariaďte vašu prevádzku kvalitnými produktmi

21.04.2020 03:30 Štýlovo zariadený interiér reštaurácie, svadobnej sály či inej spoločenskej miestnosti je nosným pilierom spokojnosti a budovaním dobrého mena daného zariadenia. Ak hľadáte kompletný hotelový a reštauračný textil pre vašu prevádzku, spoločnosť Horeca textil ponúka... The post Zariaďte vašu prevádzku kvalitnými produktmi appeared first on AlinkaBook.

Čím sa riadiť pri výbere dioptrických okuliarov?

20.04.2020 03:05 Vhodne zvolené okuliare musia nielen perfektne sedieť, ale mali by byť aj po dlhodobom nosení absolútnou zárukou komfortu a kvality. Ak sa v blízkej dobe plánujete podujať na voľbe dioptrických okuliarov, je potrebné sa... The post Čím sa riadiť pri výbere dioptrických okuliarov? appeared first on AlinkaBook.

Čo kúpiť manželovi na Vianoce?

11.04.2020 01:33 Kúpiť originálny darček svojmu manželovi je niekedy náročnejšie ako sa môže zdať. Či ste svoji “iba” niekoľko mesiacov alebo už celé roky, byť originálna a každý rok prekvapiť je vždy náročné. Preto sme vám... The post Čo kúpiť manželovi na Vianoce? appeared first on AlinkaBook.

Formičky na pečenie a vykrajovátka sú základ nielen pre vianočné dobroty

11.04.2020 01:33 Špecialitou našich susedov, Čechov, je tzv. vianočné „cukroví“. Táto smršť drobných koláčikov je doslova závislá na rôznych formičkách a vykrajovátkach, bez ktorých piecťnejde, alebo len veľmi ťažko. Aj keď u nás tradícia týchto suchých koláčikov nie je tak silná, na Vianoce, ale aj behom roku, pečieme množstvo veľmi podobných drobných cukroviniek. Tradičné sú perníčky, ale aj linecké koláčiky, medvedie tlapky , zázvorové sušienky a ďalšie dobroty, ku ktorým potrebujeme formičky na pečenie. Vykrajovátka menia materiál Tradičné vykrajovátka, také, aké máme doma po babičke, a aké sa aj... The post Formičky na pečenie a vykrajovátka sú základ nielen pre vianočné dobroty appeared first on AlinkaBook.

Aké sú trendy v pánskom oblečení pre túto sezónu

01.04.2020 03:03 Tak ako každá jedna sezóna aj táto ďalšia sezóna, ktorá nám už pomaly klope na dvere prináša so sebou nové trendy čo sa týka oblečenia. Nejde iba výlučne o oblečenie, ale pravdaže by sme... The post Aké sú trendy v pánskom oblečení pre túto sezónu appeared first on AlinkaBook.

Darček podľa záľub

01.04.2020 03:03 Ako dobre poznáte svojich blízkych? Ukážte im to prostredníctvom darčeka šitého priamo na mieru ich záľubám. Zaujímavé a zábavné mikiny a tričká ich určite potešia a vyčaria im na tvári úsmev. Zabudnite na nudné... The post Darček podľa záľub appeared first on AlinkaBook.