Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel
Bývalé detské zdravotnícke stredisko je na predaj, hľadá sa kupec

19.04.2024 14:15 Samospráva budovy schválila ako prebytočný majetok mesta. The post Bývalé detské zdravotnícke stredisko je na predaj, hľadá sa kupec first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie.

Ťažba stavebného kameňa môže v našom okrese narásť, spoločnosť pripravuje povolenia

19.04.2024 14:15 Povolenie na ťažbu má spoločnosť zatiaľ odsúhlasenú do konca roka 2024. The post Ťažba stavebného kameňa môže v našom okrese narásť, spoločnosť pripravuje povolenia first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie.

Zdravotná sestra, lakovač, predavačka: Pozrite si voľné pracovné miesta v okolí R. Soboty

19.04.2024 14:15 Ak ste momentálne bez práce, alebo ju chcete zmeniť, možno vás niektorá z ponúk zaujme. The post Zdravotná sestra, lakovač, predavačka: Pozrite si voľné pracovné miesta v okolí R. Soboty first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie.

Žiaci zo ZŠ Pavla Dobšinského na Teplom Vrchu si pripomenuli Deň narcisov

19.04.2024 02:15 Deň narcisov si pripomenuli aj žiaci ZŠ s MŠ P. E. Dobšinského na Teplom Vrchu. The post Žiaci zo ZŠ Pavla Dobšinského na Teplom Vrchu si pripomenuli Deň narcisov first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie.

Tip na víkend: Hvezdáreň vás pri príležitosti Dňa Zeme pozýva na kreatívne podujatie

19.04.2024 02:15 Program v rimavskosobotskej hvezdárni začína v sobotu o 14-tej a tešiť sa môžete na zaujímavé aktivity. The post Tip na víkend: Hvezdáreň vás pri príležitosti Dňa Zeme pozýva na kreatívne podujatie first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie.

Do stredných škôl v susednom regióne hľadajú nových riaditeľov

18.04.2024 14:30 V tomto roku kraj čaká výberové konanie v osemnástich školách a školských zariadeniach. The post Do stredných škôl v susednom regióne hľadajú nových riaditeľov first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie.

Rekonštrukcia cesty medzi Rimavskou Baňou a Hnúšťou by mala byť dokončená v júni

18.04.2024 14:30 Nová cesta na frekventovanom úseku sa čoskoro stane realitou. The post Rekonštrukcia cesty medzi Rimavskou Baňou a Hnúšťou by mala byť dokončená v júni first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie.

Čaká vás zápis do škôlky? Materská škola v Rim. Sobote vás pozýva na Deň otvorených dverí

18.04.2024 14:30 V máji sa uskutočnia zápisy detí do materských škôl. The post Čaká vás zápis do škôlky? Materská škola v Rim. Sobote vás pozýva na Deň otvorených dverí first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie.

Slovensko sa dnes opäť sfarbí dožlta. Aj tento rok môžete podporiť Deň narcisov

18.04.2024 14:30 Žltý narcis môžete získať v uliciach Slovenska za dobrovoľný finančný príspevok. The post Slovensko sa dnes opäť sfarbí dožlta. Aj tento rok môžete podporiť Deň narcisov first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie.

5 skutočne dôležitých rituálov pre zlepšenie kvality života

18.04.2024 02:00 Pozreli sme sa poznatky vedcov a dali dokopy 5 kľúčových návykov, ktoré si stoja za to osvojiť. The post 5 skutočne dôležitých rituálov pre zlepšenie kvality života first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie.

Heslo Evanjelickej základnej školy Zlatice Oravcovej znie: Aktívna škola – aktívni žiaci

18.04.2024 02:00 EZŠ Z. Oravcovej podporuje žiakov v tvorivosti a kreativite.  The post Heslo Evanjelickej základnej školy Zlatice Oravcovej znie: Aktívna škola – aktívni žiaci first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie.

Prestala vám práčka vypúšťať vodu? Opravu možno zvládnete aj svojpomocne

18.04.2024 02:00 Moderné práčky sú so spoľahlivosťou na tom oveľa lepšie ako ich predchodkyne. The post Prestala vám práčka vypúšťať vodu? Opravu možno zvládnete aj svojpomocne first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie.

Aké pracovné oblečenie a ochranné pomôcky sa vám zídu doma?

18.04.2024 02:00 Pracovné oblečenie a ochranné pomôcky využívajú ľudia v domácich podmienkach hlavne na prácu v záhrade a okolo domu. The post Aké pracovné oblečenie a ochranné pomôcky sa vám zídu doma? first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie.

Ako mať zdravú domácu kanceláriu alebo kancelársky kútik?

18.04.2024 02:00 Na gauči, či za kuchynským stolom sa totiž dlhodobejšie pracovať nedá. The post Ako mať zdravú domácu kanceláriu alebo kancelársky kútik? first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie.

Čo by nemalo chýbať v riaditeľskej kancelárii, ak má byť na úrovni?

18.04.2024 02:00 Riaditeľské kancelárie bývajú spravidla honosnejšie ako pracovné priestory bežných zamestnancov. The post Čo by nemalo chýbať v riaditeľskej kancelárii, ak má byť na úrovni? first appeared on Rimava.sk - správy - Rimavská Sobota a okolie.

Následujúci mesiac