Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
Dovolenka za pár šupov? Pozrite sa, koľko vám cestovka naúčtuje naozaj!

14.03.2018 12:36  Lákajú vás nízke ceny pobytov, ktoré cestovky zverejnili v katalógu či na svojej internetovej stránke? Pozor, aj keď je suma výrazne vyznačená v červenom krúžku, nie je konečná. Váš záverečný účet za dovolenku môže byť vyšší aj o stovky eur. Za čo všetko si priplatíte?

Do Chorvátska na slepo: Koľko zaplatíte ak si vopred nerezervujete ubytovanie?

14.03.2018 12:36  Vydať sa počas plnej sezóny do Chorvátska bez vopred rezervovaného ubytovania je veľký risk. My sme ho podstúpili. A ako sme dopadli?

Veľký PREHĽAD kandidátov v českých prezidentských voľbách: Zemanovi konkurujú hudobné esá, finanční

10.03.2018 00:31 Osem statočných sa v prvom kole prezidentských volieb pokúsi vystriedať Miloša Zemana na prezidentskej stoličke. Pozrite si kompletný FOTO zoznam celkovo deviatich kandidátov, vrátane súčasnej hlavy štátu.

FOTO Politici, z ktorých sa podlamujú kolená: Do zoznamu najsexi štátnikov sa zapísal už aj nádejný

07.03.2018 14:42  Nielen v športe či v šoubiznise, ale i v politike možno nájsť pohľadných pánov, ktorí patria medzi najkrajších mužov sveta. Tí často zaujmú viac svojimi výzormi než vecnými príhovormi. Medzi nich najnovšie zapadol aj 31-ročný Talian Luigi Di Maio, ktorý sa v zahraničí dostal do povedomia pre víťazstvo jeho hnutia v parlamentných voľbách. Tu je zoznam jeho najsexi zahraničných kolegov!

Čím bol Robert Kaliňák? Zábery, na ktoré ste už aj zabudli

07.03.2018 08:39  Šestnásť rokov. Toľko času uplynulo od vtedy ako Robert Kaliňák po prvýkrát ako poslanec Národnej rady prekročil brány parlamentu. Zvolený bol za stranu Smer v roku 2002 a patrí k jej zakladajúcim členom. Ihneď po svojom vstupe do vrcholovej politiky zasadol do kresla šéfa výboru pre obranu a bezpečnosť a rýchlo si získal povesť schopného politika. Po voľbách 2006 putoval do kresla ministra vnútra a s jeden a pol ročnou prestávkou vlády Ivety Radičovej v ňom sedí dodnes. Ustál kauzu Hedvigy Malinovej, výbušninu, ktorú naši policajti omylom zabudli v batožine Slováka cestujúceho do Írska, streľbu na auto, v ktorom sedeli študenti ale aj kauzu Bašternák. Odvolať sa ho opozícia pokúsila niekoľkokrát, vždy neúspešne. Dnes, po vražde novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenici čelí tlaku, aký tu nebol. Svet Roberta Kaliňáka v obrazoch.

Prehľad hypotekárnych úverov: Ako si zvoliť najlepší

05.03.2018 00:03  Našli ste si byt či dom snov a uvažujete, že ho kúpite, opravíte na hypotéku? Hypotekárna kríza sa skončila. Banky v minulom roku zaznamenali zvýšený záujem o hypotekárne úvery. Prinášame vám ich prehľad aj rady, ako sa v ponuke nestratiť.

Načo je Slovensku štvrtý mobilný operátor? V štyridsaťmiliónovom Poľsku sú traja

05.03.2018 00:03  V desaťmiliónovom Česku aj v štyridsaťmiliónovom Poľsku fungujú traja mobilní operátori. Načo je Slovensku, ktoré má päť a pol milióna obyvateľov, štvrtý?