Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér
Analógová televízia bude aj po roku 2012

29.08.2018 01:01  Analógová televízia ostane v ponuke káblových operátorov aj po roku 2012, keď sa začne oficiálny prechod na digitál. Kábloví operátori týmto vychádzajú v ústrety domácnostiam, ktoré neprešli a najbližšie dva roky ani neplánujú prejsť na digitálny televízny príjem.

Štvrtý mobilný operátor je už známy: Konkurenciu má zlepšiť firma Swan

29.08.2018 01:01  Štvrtým operátorom, ktorý mal uspieť na aukcii frekvencií na mobilné siete 4G, má byť firma Swan. Tá momentálne ponúka telefónne, internetové a televízne služby najmä cez pevnú sieť.

VIDEO: Unikátny zákrok zachránil Dušana: Pre chorobu prežíval muky, dnes nepotrebuje ani lieky!

29.08.2018 01:01  Podpísať sa či nabrať pohár vody je pre pacientov s parkinsonom každodenný boj. Táto nevyliečiteľná choroba trápi takmer pätnásťtisíc Slovákov a práve im je dnes venovaný Svetový deň Parkinsonovej choroby. Medzi nimi je aj Dušan z východného Slovenska. Čo mu vrátilo chuť do života?

Živnosť alebo s.r.o.? Toto musíte vedieť skôr, než začnete podnikať

28.08.2018 00:37  Čo je pre vás lepšie a výhodnejšie? Túto dilemu budete určite riešiť predtým, ako sa pustíte do podnikania. Živnosť alebo spoločnosť s ručením obmedzeným? Obe možnosti u nás patria k najčastejším formám podnikania. Prinášame vám jednoduchý prehľad a porovnanie za a proti.

Test vysávačov: Ako si vybrať ten najlepší?

27.08.2018 14:40  Chystáte sa na veľké predveľkonočné upratovanie? Aj vysávanie či umývanie podlahy môže byť oveľa jednoduchšie. Stačí si len správne vybrať. Poradíme vám, čo si všímať pri výbere vysávača a aj aké zlepšováky nájdete na trhu.

Veľký test autosedačiek: V ktorej je vaše dieťa v bezpečí?

27.08.2018 14:40  Pokiaľ je súčasťou vášho dovolenkového tímu aj najmenší pasažier, postarajte sa o jeho pohodlie a bezpečnosť počas cesty autom. Ktorá autosedačka je najvhodnejšia? Pozrite si výsledok testu, ktorý hodnotí ich bezpečnosť, obsluhu, kvalitu materiálov, ako aj vyhotovenie.

KRÁDEŽE ÁUT Zlodeji sa zameriavajú v aute aj na tieto veci: Preplatí vám škodu poisťovňa?

27.08.2018 10:03  Čas dovoleniek sa pomaly nezadržateľne blíži. Už teraz si niektorí plánujú miesto, kde budú tráviť svoj voľný čas. Niektorí sa na dovolenku vyberú lietadlom, iní zas autom. A preto sme sa rozhodli už teraz vás informovať na čo si máte dávať pozor.

Vášeň, ktorej podľahli aj naši politici. TOTO robia bez ohľadu na čas i miesto

22.08.2018 00:03  Stačí dobrý telefón a fotka je na svete. Nezáleží na veku, povolaní či krajine. Selfie mánii, teda foteniu samých seba, prepadli státisíce ľudí na celom svete. Fotku spoza volantu, v posteli alebo počas relaxačného behu neváhajú zverejniť ani vrcholoví politici. V albume ju majú aj šéfovia vlád či prezidenti. Budete prekvapení, v akých pózach a pri akých príležitostiach sa fotia politické špičky.

Politici to za volantom nezvládli. Z týchto záberov vám do smiechu rozhodne nebude

19.08.2018 00:41  Smrteľné nehody, streľba, podozrenie na alkohol za volantom, ale aj prehrešky pri parkovaní. O tom, čo sú to problémy za volantom vedia svoje aj naši politici. Mnohí z nich sa stali aktérmi naozaj vážnych dopravných nehôd. Často sa im však podarí spôsobiť aj drobné kolízie či porušiť základné pravidlá cestnej premávky. Pozrite si prehľad toho, čo sa našim politikom podarilo spôsobiť na cestách.

FOTO Len pre najodvážnejších: Pozrite sa, kadiaľ vedie najťažšia lyžiarska trasa v Tatrách!

19.08.2018 00:41  Poriadne vám zdvihne adrenalín! Lyžovačka v Lomnickom sedle je pre každého nadšenca obrovským zážitkom. Odtiaľ sa totiž môžete spustiť z poriadnej výšky a navyše s vedomím, že ide o lavínový terén. Nikde na Slovensku nič podobné nezažijete. Od soboty si ju môžete už aj vyskúšať!

Donald Trump je obvinený zo sexuálneho obťažovania: Búrlivé slovné prestrelky v americkom Kongrese!

19.08.2018 00:41  Americký prezident si včera vypočul vážne obvinenia. Podľa nich mal sexuálne obťažovať tri ženy. V americkom kongrese padajú na prezidentovu hlavu ostré slová a vyzývajú ho k odstúpeniu.

VODIČI POZOR! Tieto úseky sú pre silné sneženie neprejazdné!

19.08.2018 00:41  Silné sneženie komplikuje dopravu vo viacerých európskych krajinách a Slovensko nie je výnimkou. Ak máte naplánovanú cestu týmito úsekmi, radšej svoje úmysly rýchlo zmeňte.

Silné sneženie komplikuje dopravu v Nemecku a Anglicku: Stovky letov bolo zrušených, cesty sú neprej

19.08.2018 00:41  Husté sneženie dnes zaskočilo okrem iných krajín aj Nemecko a Anglicko. Tam boli letecké spoločnosti nútené odložiť či zrušiť množstvo letov, v Londýne dokonca prerušili prevádzku. Cestovanie je odporúčané len v nevyhnutných prípadoch.

Kiska to poriadne rozbalil. Zábava so stredoškolákmi!

19.08.2018 00:41  V piatok večer doma nesedel, namiesto toho si to namieril medzi mladých. Prezident Andrej Kiska sa objavil na stužkovej slávnosti gymnazistov z Prešova. Na mladých maturantov vyrukoval s veľkou prosbou.

Nový podpredseda Smeru Richard Raši to povedal otvorene. Kope za týchto!

19.08.2018 00:41  Vládny Smer-SD má od soboty nového podpredsedu strany, ktorý vo funkcii vymenil ministra kultúry Marka Maďariča. Jeho príchodom do vedenia strany by sa mala v Smere posilniť politika silnejších regiónov. Sám chce reprezentovať nielen košickú skupinu okolo Pavla Pašku, ale všetky mestá a obce na Slovensku. O zvolení do straníckej funkcie 339 hlasmi z 366 odovzdaných hlasovacích lístkov sa denník Plus JEDEN DEŇ rozprával s podpredsedom Smeru-SD a primátorom Košíc Richardom Rašim.