Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav
Vášeň, ktorej podľahli aj naši politici. TOTO robia bez ohľadu na čas i miesto

30.12.2019 01:05  Stačí dobrý telefón a fotka je na svete. Nezáleží na veku, povolaní či krajine. Selfie mánii, teda foteniu samých seba, prepadli státisíce ľudí na celom svete. Fotku spoza volantu, v posteli alebo počas relaxačného behu neváhajú zverejniť ani vrcholoví politici. V albume ju majú aj šéfovia vlád či prezidenti. Budete prekvapení, v akých pózach a pri akých príležitostiach sa fotia politické špičky.

Politici to za volantom nezvládli. Z týchto záberov vám do smiechu rozhodne nebude

27.12.2019 00:45  Smrteľné nehody, streľba, podozrenie na alkohol za volantom, ale aj prehrešky pri parkovaní. O tom, čo sú to problémy za volantom vedia svoje aj naši politici. Mnohí z nich sa stali aktérmi naozaj vážnych dopravných nehôd. Často sa im však podarí spôsobiť aj drobné kolízie či porušiť základné pravidlá cestnej premávky. Pozrite si prehľad toho, čo sa našim politikom podarilo spôsobiť na cestách.

FOTO Len pre najodvážnejších: Pozrite sa, kadiaľ vedie najťažšia lyžiarska trasa v Tatrách!

27.12.2019 00:45  Poriadne vám zdvihne adrenalín! Lyžovačka v Lomnickom sedle je pre každého nadšenca obrovským zážitkom. Odtiaľ sa totiž môžete spustiť z poriadnej výšky a navyše s vedomím, že ide o lavínový terén. Nikde na Slovensku nič podobné nezažijete. Od soboty si ju môžete už aj vyskúšať!

Donald Trump je obvinený zo sexuálneho obťažovania: Búrlivé slovné prestrelky v americkom Kongrese!

27.12.2019 00:45  Americký prezident si včera vypočul vážne obvinenia. Podľa nich mal sexuálne obťažovať tri ženy. V americkom kongrese padajú na prezidentovu hlavu ostré slová a vyzývajú ho k odstúpeniu.

VODIČI POZOR! Tieto úseky sú pre silné sneženie neprejazdné!

27.12.2019 00:45  Silné sneženie komplikuje dopravu vo viacerých európskych krajinách a Slovensko nie je výnimkou. Ak máte naplánovanú cestu týmito úsekmi, radšej svoje úmysly rýchlo zmeňte.

Silné sneženie komplikuje dopravu v Nemecku a Anglicku: Stovky letov bolo zrušených, cesty sú neprej

27.12.2019 00:45  Husté sneženie dnes zaskočilo okrem iných krajín aj Nemecko a Anglicko. Tam boli letecké spoločnosti nútené odložiť či zrušiť množstvo letov, v Londýne dokonca prerušili prevádzku. Cestovanie je odporúčané len v nevyhnutných prípadoch.

Kiska to poriadne rozbalil. Zábava so stredoškolákmi!

27.12.2019 00:45  V piatok večer doma nesedel, namiesto toho si to namieril medzi mladých. Prezident Andrej Kiska sa objavil na stužkovej slávnosti gymnazistov z Prešova. Na mladých maturantov vyrukoval s veľkou prosbou.

Nový podpredseda Smeru Richard Raši to povedal otvorene. Kope za týchto!

27.12.2019 00:45  Vládny Smer-SD má od soboty nového podpredsedu strany, ktorý vo funkcii vymenil ministra kultúry Marka Maďariča. Jeho príchodom do vedenia strany by sa mala v Smere posilniť politika silnejších regiónov. Sám chce reprezentovať nielen košickú skupinu okolo Pavla Pašku, ale všetky mestá a obce na Slovensku. O zvolení do straníckej funkcie 339 hlasmi z 366 odovzdaných hlasovacích lístkov sa denník Plus JEDEN DEŇ rozprával s podpredsedom Smeru-SD a primátorom Košíc Richardom Rašim.

Desivý pád muža z lanovky v Tatrách: Začiatok zimnej sezóny si už vyberá svoju daň!

27.12.2019 00:45  Horská záchranná služba mala plné ruky práce s 50-ročným mužom, ktorý počas lyžovačky vypadol z lanovky a utrpel pri tom zranenia. Len čo ho ale previezla do nemocnice, zachytila ďalšie volanie o pomoc, tentoraz od horolezca. Záchranná akcia sa konala aj napriek krutému vetru a mrazu.

Tu sú slová zbytočné. Pozrite sa, čo v sobotu predviedli smeráci

27.12.2019 00:45  Zvolenie Richarda Rašiho za podpredsedu, kritika Mareka Maďariča do vlastných radov, vyhrážky Roberta Fica, nahodená Monika Beňová ale aj návrat Fedora Flašíka po 11 rokoch. V sobotu sa konal snem strany Smer-SD v Martine. Pozrite sa, ako to na "stretávke" sociálnych demokratov vyzeralo.

Útok na miestnu synagógu: Skupina mladíkov naň hádzala zápalné bomby, ľudia vo vnútri sa od strachu

27.12.2019 00:45  Malá skupina výtržníkov sa rozhodlo vo švédskom meste Göteborg zaútočiť na miestnu synagógu. Počas toho, ako sa v nej nachádzalo približne 20 mladých ľudí do nej hodili zápalné bomby. Nikomu sa našťastie nič nestalo.

Cestujete vlakmi? ZSSK aj RegioJet prichádzajú s príjemnými novinkami, ktoré určite ocení nejeden ce

27.12.2019 00:45  Posilnenie spojov RegioJetu medzi Prahou a Bratislavou, predĺženie trasy nočného vlaku z Prahy až do Humenného, či rýchlejšie rýchliky. Železniční prepravcovia si pre nás prichystali zopár noviniek, s ktorými bude cestovanie vlakmi zas o niečo príjemnejšie.

Írska dedinka sa potýka s netradičným problémom: "Muži aj psi majú neustále erekciu" sťažujú sa obyv

27.12.2019 00:45  V malej dedinke na juhu Írska už dlhé roky koluje mýtus, ktorý súvisí s továrňou na výrobu viagry. Čo trápi tamojších ľudí?

Krásna Irena šla na spoveď, no nikdy sa už nevrátila. Jej vrah si surové tajomstvo nevezme do hrob

27.12.2019 00:45  Bola mladá a krásna. Jej život však skončil predčasne. Zo sveta ju zniesol človek, ktorému sa chcela vyspovedať zo svojich hriechov. Kňaz John Feit svoj beštiálny čin tajil desiatky rokov. Spravodlivosti unikal aj vďaka vplyvu katolíckej cirkvi na predstaviteľov justície. Usvedčili ho až teraz. Po 57 rokoch od brutálnej vraždy.

Hororová noc neďaleko slovenských hraníc: Česi sa budili na zemetrasenie!

27.12.2019 00:45  Moravskosliezský kraj dnes okolo 04:00 zasiahlo zemetrasenie. Epicentrum bolo v hĺbke asi 12 kilometrov blízkosti Hlučína na Opavsku, a dosiahlo silu až 3,5 stupňa. V tejto oblasti ide o vzácny jav, povedal ČTK vedúci seizmickej služby Geofyzikálneho ústavu Akadémie vied ČR Jan Zedník.