Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav
Oplatí sa pôžička v kreditke? Dobré tipy, ako zarobíte vy a nie banka

28.01.2020 01:00  Aj vy postupne prichádzate na chuť kreditnej karte? Túto „pôžičku v plastovom obale“ môžete používať tak, aby ste z nej mali osoh vy a nie banka. Ak si vyberiete kreditku s výhodnými bonusmi, ušetríte aj desiatky eur.

Šikana v laviciach: Poradíme vám, ako ochránite svojich školákov

25.01.2020 00:36  Ak sa v prvý školský deň vaša ratolesť chystala do školy s nechuťou, príčinou nemusel byť len smútok za prázdninami. Možno má strach zo svojich spolužiakov! K šikanovanou detí totiž najčastejšie dochádza práve v školskom prostredí, a to napriek tomu, že na ne dohliadajú učitelia a vychovávatelia. Ako šikanu odhaliť a ako ju riešiť?

Dovolenka za pár šupov? Pozrite sa, koľko vám cestovka naúčtuje naozaj!

25.01.2020 00:36  Lákajú vás nízke ceny pobytov, ktoré cestovky zverejnili v katalógu či na svojej internetovej stránke? Pozor, aj keď je suma výrazne vyznačená v červenom krúžku, nie je konečná. Váš záverečný účet za dovolenku môže byť vyšší aj o stovky eur. Za čo všetko si priplatíte?

Do Chorvátska na slepo: Koľko zaplatíte ak si vopred nerezervujete ubytovanie?

25.01.2020 00:36  Vydať sa počas plnej sezóny do Chorvátska bez vopred rezervovaného ubytovania je veľký risk. My sme ho podstúpili. A ako sme dopadli?

Veľký PREHĽAD kandidátov v českých prezidentských voľbách: Zemanovi konkurujú hudobné esá, finanční

21.01.2020 00:42 Osem statočných sa v prvom kole prezidentských volieb pokúsi vystriedať Miloša Zemana na prezidentskej stoličke. Pozrite si kompletný FOTO zoznam celkovo deviatich kandidátov, vrátane súčasnej hlavy štátu.

Lacné bankové účty sú odklepnuté! Kto bude mať na ne nárok?

20.01.2020 00:11  Prezident Andrej Kiska podpísal vo štvrtok okrem iných aj novelu zákona o platobných službách, ktorou sa mení aj zákon o bankách. V novele sa zavádza aj novinka pre tých, ktorí disponujú nižšími príjmami. To sa má odraziť aj na poplatkoch za vedenie účtu.

Pôžičku si berú najmä mladí Slováci. Na čo si najčastejšie požičiavajú?

20.01.2020 00:11  Podľa prieskumu je vyše 80 percent žiadateľov o pôžičku vo veku od 18 do 30 rokov. Mladí ľudia sú však pre banky rizikom. Berú si totiž viac, než dokážu splácať.

Sporenie na zlé časy? Deväť z desiatich Slovákov to vidí jasne

20.01.2020 00:11  Sú Slováci sporovlivým národoma chcú si odkladať mesačne nejaké peniaze bokom? O ochote vytvárať si finančnú rezervu hovorí najnovší prieskum.

Čím bol Robert Kaliňák? Zábery, na ktoré ste už aj zabudli

17.01.2020 23:45  Šestnásť rokov. Toľko času uplynulo od vtedy ako Robert Kaliňák po prvýkrát ako poslanec Národnej rady prekročil brány parlamentu. Zvolený bol za stranu Smer v roku 2002 a patrí k jej zakladajúcim členom. Ihneď po svojom vstupe do vrcholovej politiky zasadol do kresla šéfa výboru pre obranu a bezpečnosť a rýchlo si získal povesť schopného politika. Po voľbách 2006 putoval do kresla ministra vnútra a s jeden a pol ročnou prestávkou vlády Ivety Radičovej v ňom sedí dodnes. Ustál kauzu Hedvigy Malinovej, výbušninu, ktorú naši policajti omylom zabudli v batožine Slováka cestujúceho do Írska, streľbu na auto, v ktorom sedeli študenti ale aj kauzu Bašternák. Odvolať sa ho opozícia pokúsila niekoľkokrát, vždy neúspešne. Dnes, po vražde novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenici čelí tlaku, aký tu nebol. Svet Roberta Kaliňáka v obrazoch.

FOTO Politici, z ktorých sa podlamujú kolená: Do zoznamu najsexi štátnikov sa zapísal už aj nádejný

17.01.2020 23:45  Nielen v športe či v šoubiznise, ale i v politike možno nájsť pohľadných pánov, ktorí patria medzi najkrajších mužov sveta. Tí často zaujmú viac svojimi výzormi než vecnými príhovormi. Medzi nich najnovšie zapadol aj 31-ročný Talian Luigi Di Maio, ktorý sa v zahraničí dostal do povedomia pre víťazstvo jeho hnutia v parlamentných voľbách. Tu je zoznam jeho najsexi zahraničných kolegov!

Prehľad hypotekárnych úverov: Ako si zvoliť najlepší

16.01.2020 00:33  Našli ste si byt či dom snov a uvažujete, že ho kúpite, opravíte na hypotéku? Hypotekárna kríza sa skončila. Banky v minulom roku zaznamenali zvýšený záujem o hypotekárne úvery. Prinášame vám ich prehľad aj rady, ako sa v ponuke nestratiť.

Načo je Slovensku štvrtý mobilný operátor? V štyridsaťmiliónovom Poľsku sú traja

16.01.2020 00:33  V desaťmiliónovom Česku aj v štyridsaťmiliónovom Poľsku fungujú traja mobilní operátori. Načo je Slovensku, ktoré má päť a pol milióna obyvateľov, štvrtý?

Test vysávačov: Ako si vybrať ten najlepší?

07.01.2020 00:12  Chystáte sa na veľké predveľkonočné upratovanie? Aj vysávanie či umývanie podlahy môže byť oveľa jednoduchšie. Stačí si len správne vybrať. Poradíme vám, čo si všímať pri výbere vysávača a aj aké zlepšováky nájdete na trhu.

Veľký test autosedačiek: V ktorej je vaše dieťa v bezpečí?

07.01.2020 00:12  Pokiaľ je súčasťou vášho dovolenkového tímu aj najmenší pasažier, postarajte sa o jeho pohodlie a bezpečnosť počas cesty autom. Ktorá autosedačka je najvhodnejšia? Pozrite si výsledok testu, ktorý hodnotí ich bezpečnosť, obsluhu, kvalitu materiálov, ako aj vyhotovenie.

KRÁDEŽE ÁUT Zlodeji sa zameriavajú v aute aj na tieto veci: Preplatí vám škodu poisťovňa?

07.01.2020 00:12  Čas dovoleniek sa pomaly nezadržateľne blíži. Už teraz si niektorí plánujú miesto, kde budú tráviť svoj voľný čas. Niektorí sa na dovolenku vyberú lietadlom, iní zas autom. A preto sme sa rozhodli už teraz vás informovať na čo si máte dávať pozor.