Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela
Príbeh o tom, ako dokázal neznámy muž zmeniť život úplne všetkým

11.04.2024 19:00 „Skutočný zázrak nie je ilúzia“ Príbeh knihy Podivuhodný príbeh Georga von Nič začína pútavým opisom malej dedinky Zátônie, o ktorej sa neskôr dozvedáme, že skrýva množstvo tajomstiev. Je živým dôkazom toho, že aj zabudnuté mestečko dokáže prekvapiť svojou neobyčajnosťou. Bývajú v nej svojskí obyvatelia s jedinečnými tradíciami, osobitými povahami, názormi a tajuplnou minulosťou. Jedného dňa … The post Príbeh o tom, ako dokázal neznámy muž zmeniť život úplne všetkým appeared first on Martinus Blog.

Mihnutím oka – kniha mesiaca apríl

11.04.2024 19:00 Ako milovníčka krimi si nemôžem nechať ujsť nič z tohto žánru a môžem vám zaručiť, že sa predo mnou žiadne napätie neschová – dokážem ho vyňuchať na 300 kilometrov a prebádať behom jedného večera. Inak tomu nebolo ani v tomto prípade. Britská spisovateľka Jo Callaghan ma dokázala presvedčiť v podstate okamžite, že jej detektívka Mihnutím oka je presne to, čo … The post Mihnutím oka – kniha mesiaca apríl appeared first on Martinus Blog.

Anasoft litera 2024: Poznáme 10 finalistov

10.04.2024 20:30 Tento rok odborná porota vyberala z vyše 140 próz a finálová desiatka Anasoft litery 2024 prináša prevažne diela známych autoriek a autorov. Poďme sa spoločne pozrieť na tituly, ktoré tvoria zoznam najlepších slovenských kníh za uplynulý rok.     Lukáš Cabala – Spomenieš si na Trenčín?  Príbehy v knihe Spomenieš si na Trenčín? Lukáša Cabalu sú … The post Anasoft litera 2024: Poznáme 10 finalistov appeared first on Martinus Blog.

Medzinárodný deň vtákov: Ako „svoj“ deň oslavuje naša sovička Astrid?

01.04.2024 14:15 Ahoj, Astrid. Ako sa dnes máš? Ďakujem za opýtanie, som celkom rozlietaná.    Prezradíš našim knihomoľom a knihomoľkám, ako zvyčajne oslavuješ Deň vtákov?  Priznám sa, že Deň vtákov sa výrazne nelíši od mojich bežných dní. Som síce hrdou zástupkyňou vtáčej ríše, ale zároveň si potrpím na presné dodržiavanie svojich knihovrátkovských povinností. Prebúdzam sa so západom … The post Medzinárodný deň vtákov: Ako „svoj“ deň oslavuje naša sovička Astrid? appeared first on Martinus Blog.

Následujúci mesiac