Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek
Lenka Javorská: Pri kreslení zberateľských záložiek som myslela na všetkých knihomoľov

06.05.2019 00:34 Si všestranná grafička, no zameriavaš sa predovšetkým na detskú ilustráciu. Ako sa ti tvorili naše záložky, ktoré mali netypické zadanie? Ako sa ti tvorilo s Martinusom? Myslela som na všetkých tých knihomoľov, ktorí ich budú zbierať a veľmi som sa snažila, aby sa ani pri jednej nenudili a ešte k tomu si po desiatich mesiacoch … The post Lenka Javorská: Pri kreslení zberateľských záložiek som myslela na všetkých knihomoľov appeared first on Martinus.sk Blog.

V hlavných úlohách… Knižnice!

05.05.2019 00:33 J. K. Rowling – Harry Potter Rokfortská knižnica je prakticky druhým domovom Hermiony a v príbehu zohrala neraz významnú rolu. Kde inde by ste hľadali informácie o odvare všehodžúsu, povstaniach škriatkov či horcruxoch? Knižnicu má pod dohľadom prísna knihovníčka madam Irma Pinceová, ktorá je však skutočnou strážkyňou kníh a dáva pozor na to, aby sa s knihami správne zaobchádzalo. Inak by … The post V hlavných úlohách… Knižnice! appeared first on Martinus.sk Blog.

Najpredávanejšie tituly za rok 2018

02.05.2019 00:31 Hovorí sa, že uživiť sa na Slovensku písaním je mimoriadne ťažké. Náš tohtoročný rebríček bestsellerov však tvrdí, že slovenskí čitatelia domácich autorov jednoducho milujú. Veď ako inak si vysvetliť, že rebríček totálne ovládla domáca tvorba a nebyť Dana Browna, ktorý aj po rokoch dokáže svojou novinkou poriadne zamiešať karty, tak by prvá päťka vyzerala veľmi … The post Najpredávanejšie tituly za rok 2018 appeared first on Martinus.sk Blog.