Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa
PODCAST: Ako zakomponovať do stratégie značky „influencer marketing“

15.10.2019 11:38 Pojem influencer je čoraz častejšie vyhľadávaný na webe. Na Slovensku je gúglovaný v priemere 650-krát mesačne, pričom v Írsku, ktoré má na rozdiel od Slovenska oficiálny počet obyvateľov menší o 800 tisíc, je táto fráza v rôznych mutáciách vyhľadávaná až 10-násobne častejšie. Dosiahol influencer marketing na Slovensku svoj zenit? Je potrebné venovať mu pozornosť? Funguje Článok sa najprv objavil na .

PODCAST: Ako sa dostať konšpiračným médiám pod kožu?

11.10.2019 11:40 Konšpiračné médiá si získavajú nielen dôveru učiteľov, ale aj širokej verejnosti. Nahliadnite do zákulisia ich fungovania s Jakubom Godom, ktorý pre Hlavné správy písal, až kým nedostal padáka. Pozreli sme sa ale aj na to, čo s tým, ak Majk Spirit šíri konšpirácie medzi desaťtisíce mladých, či by mal blogovať ktokoľvek chce a ako sa Článok sa najprv objavil na .

WordPress Contributor’s reward

09.10.2019 15:10 Zapojte sa do tvorby WordPress. Aktívnych prispievateľov čakajú zľavy a bonusy. Do tvorby sa môžete zapojiť aj počas WordCamp Bratislava 2019 – v piatok 11.10.2019 na Contributor Day. V sobotu vás radi privítame na našom WebSupport stánku. Možné odmeny Až 3 mesiace zadarmo, pri kúpe novej služby – hosting alebo marketingový nástroj. Vyššie provízie v Článok sa najprv objavil na .

PODCAST: Ako stimulovať generáciu Z na sociálnych médiách?

07.10.2019 16:32 Ako vnímajú deti video obsah šírený na YouTube? Čo áno a čo už je cez? Kto vie zaujať až tak, že dokáže mať viac ako 75 miliónov zhliadnutí videa určenom pre malé deti? Ak vie niekto nájsť dieru na trhu a vytvoriť z nej masový ošiaľ, tak je to jednoznačne kanál FÍHA tralala. Martina Jelenová Článok sa najprv objavil na .

PODCAST: Ako uspieť celosvetovo, ak sa venujete dizajnu a digital art

04.10.2019 16:00 Martina Fačková je členkou HUBa coworkingu a pracuje pre rešpektované značky na rôznych projektoch. Od hier, cez knihy až po marketingové kampane. Venuje sa tejto oblasti od vysokej školy a dosahuje celosvetové úspechy s jej prácou. Počúvnite si ďalší podcast z dielne HUBa Coworking. Vypočujte si podcast aj na ďalších platformách: Spotify SoundCloud Podbean iTunes Článok sa najprv objavil na .

PODCAST: Ako bude fungovať mestské laboratórium?

04.10.2019 14:04 Žiť v modernom meste, ktoré napĺňa naše potreby, je prianím každého z nás. Premýšľali ste nad tým, aké konkrétne atribúty má mesto vhodné pre váš život, prácu, podnikanie či trávenie voľného času? Bratislava stavila na otvorenosť v komunikácii a angažovanosť občana. Splnomocnenkyňa hlavného mesta pre inovácie Petra Dzurovčinová s nami zazdieľala, s akými výzvami sa Článok sa najprv objavil na .

PODCAST: Štandardné chyby e-shopov v meraniach a analytike

04.10.2019 14:04 O tom, čo sa bežne meria a nemeria v analytike, aké chyby robia eshopy v meraniach a mnohé iné. Všetko podstatné a dôležité sa dozviete v tomto podcaste v spolupráci s agentúrou Visibility, ktorý je zameraný na tému výkonnostný online marketing. Hosťom k téme „Ako vedia eshopy vylepšiť procesy?“ bol Peter Šutarík z DASE a Článok sa najprv objavil na .

PODCAST: Akým hoaxom sú Slováci ochotní veriť?

04.10.2019 14:04 Ktorým hoaxom sme ochotní veriť, ako sa šíria, kto ich podporuje a v čom sú nebezpečné? Rozprávali sme sa s Vladom Šnídlom, ktorý sa venuje fenoménu hoaxov a dezinformácií. Vlado vyštudoval politológiu na Univerzite Karlovej v Prahe. Sedem rokov pracoval v českých médiách. V septembri 2014 prestúpil do denníka Sme, kde sa pridal sa k Článok sa najprv objavil na .

PODCAST: Aká je história a budúcnosť HUBa Coworkingu v Košiciach?

04.10.2019 14:04 Druhý podcast chalanov z košického coworkingu HUBa je venovaný práve histórii – od nápadu, založenia, projekty, čím je coworking špecifický, až po plány do budúcnosti. Hosťami v tomto rozhovore boli Pali Meszaros + Jakub Ivančo , Boris Kriško + Matúš Človieček . Článok sa najprv objavil na .

PODCAST: Prečo sa úspešný človek vráti z veľkého sveta do Martina?

04.10.2019 14:04 Hosťom ďalšieho seriálu bol Martin Krcho. Chalani z Cancel coworkingu si ho vybrali pre jeho zaujímavý príbeh. Martin žil v Anglicku, bol úspešný, ale vedel že sa chce vrátiť späť na Slovensko – do Martina. Martin je spoluzakladateľom portálu mojandroid.sk, je špecialistom na WordPress a rád o ňom hovorí a prednáša. V rozhovore sa dozviete Článok sa najprv objavil na .

PODCAST: Košický startup pomáha rozvíjať efektívny spôsob myslenia, nielen u detí

04.10.2019 14:04 Hosťom prvého podcastu z dielne košického Huba Coworkingu bol Michal Mikulaško. Stojí za projektom Mentálnej aritmetiky, ktorý pozostáva z tréningovej činnosti s deťmi s využitím počítadla soroban, mobilnej aplikácie pre podporu tréningov a komplexnej platformy Mind3x slúžiacej na prácu s databázami detí / škôl a trénerov. Podcast vznikol v spolupráci s Huba Coworking. Vypočujte si Článok sa najprv objavil na .

PODCAST: Ako sa rodila myšlienka prvého coworkingu v Martine

03.10.2019 00:37 V prvej časti podcastov z coworkingu cancel.sk vám Vladislav Tyger Martynek a Michal Stupo Stupák prezradia, ako sa rodila v roku 2014 myšlienka prvého coworkingu v Martine, ako pokračujú, ako im to zmenilo životy a čo plánujú ďalej. V podcaste sa dozviete: Ako sa poznali spoluzakladatelia?Kto stál za vznikom?Ako reagovalo okolie a ako ich podporilo?Prečo Článok sa najprv objavil na .

PODCAST: Prečo na internete kvitne hejt a ako sa mu brániť

01.10.2019 18:00 Hlavnou témou nášho rozhovoru bol „hejt“. S Tomášom sme sa rozprávali o tom, prečo je v dnešnej dobe tak rozšírený a hlavne, ako s hejtom bojovať a reagovať naň. Tomáš Kriššák vyštudoval politológiu v Banskej Bystrici, kde sa venoval výskumu vplyvu nových komunikačných technológií na spoločnosť a politiku. Aktuálne pracuje v Nadácii otvorenej spoločnosti. V Článok sa najprv objavil na .

PODCAST: Ako správne riadiť inovácie?

01.10.2019 18:00 „Inovácie odlišujú lídrov od nasledovateľov.“ Známy výrok Steva Jobsa o dôležitosti inovácií v konkurenčnom boji. A práve za významnými inováciami je premyslený proces riadenia, ktorý môže byť inšpiráciou pre mnohých z vás. Čo všetko môžeme rozumieť pod pojmom inovácie a ako ich správne riadiť? V augustovej diskusii sme privítali ambasádorku zmysluplných inovácií Pamelu Babuščákovú. Pamela Článok sa najprv objavil na .

PODCAST: Ako vedia eshopy vylepšiť procesy?

01.10.2019 18:00 Čo robia eshopy z pohľadu procesov zle, ako plánovať cashflow, ľudí, infraštruktúru a ako to celé prepojiť s efektívnym online marketingom? Našim hosťom bol Peter Kočalka. Tento rozhovor vznikol v spolupráci s agentúrou Visibility. Pozrite si všetky podcasty: Spotify SoundCloud Podbean iTunes Mohli by vás zaujímať aj tieto článkyTechnologické podcasty, ktoré by ste mali poznať4 Článok sa najprv objavil na .